Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe het opzetten van een Linksys WRT54G Wireless G Router
De Linksys WRT54G is een draadloze router is ontworpen voor gebruik in een kantoor aan huis of klein - zakelijke netwerk . De WRT54G zal u toelaten om een high - speed internetverbinding te delen , via Ethernet , met maximaal vier computers , je kan ook 802.11g - en 802.11b -apparaten verbinden met de router via een draadloze verbinding . Het toestel is geschikt voor draadloze overdrachtssnelheden tot 54 Mps ( 802.11g ) , en is voorzien van WEP-codering , een ingebouwde firewall , twee afneembare antennes en de Linksys " SpeedBooster " -technologie , ontworpen om het draadloze netwerk te verbeteren met maximaal 35 procent . Instructies
1

Sluit alle apparaten die u wenst op te nemen in uw netwerk , zoals computers en kabel- of DSL-modems . Kopen van 2

Sluit het ene uiteinde van een Ethernet- kabel aan op een de genummerde poorten aan de achterkant van de router . Sluit het andere uiteinde aan op de Ethernet -poort op uw computer . Sluit een tweede Ethernet- kabel aan op de poort van de router met het label " internet". Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op uw high - speed modem .

Zet uw high - speed modem 3 . Steek de router voeding aan op een beschikbare stopcontact en sluit de voeding aan op de juiste poort op de achterkant van uw router . Onderzoekt de LCD verlichting aan de voorzijde van uw router . Wacht tot het LCD licht label " Diag " om te stoppen met het weergeven van een fel rood licht , en zet vervolgens de computer .
4

Open het netwerk management control panel voor uw besturingssysteem . In Windows , opent u het menu "Start" , selecteer " Configuratiescherm " en dubbelklik op het pictogram " Network Connections ", in OS X , opent het menu " Apple" de optie " System Preference " en klik op het pictogram " netwerk . "
5

Configureer de netwerkinstellingen . In Windows , dubbelklikt u op het pictogram met de naam " Local Area Connection ", klik op de knop " Eigenschappen " klikt u op de optie label " Internet Protocol ( TCP /IP ) , " de optie label " een IP-adres laten toewijzen " en klik op" OK " twee keer . In OS X , selecteert u 'Via DHCP ' uit het pull - down menu label " Configure IPv4 . " Herhaal deze procedure met alle andere computers die u wilt aansluiten op de router .
6

Open uw webbrowser en voer " 192.168.1.1 " in het adresveld . Wanneer u wordt gevraagd , laat de " User Name " veld leeg en voert u "admin " in het veld " Password " . Zoek het draadloze menu -modus en selecteer de gewenste optie , op basis van de soorten apparaten die u wilt verbinden met uw netwerk (als onzeker , selecteer "Gemengd " ) . Kies een unieke SSID naam en voert u deze in het juiste veld . Klik op 'Toepassen'.
7

Klik op de knop " Enable" naast de optie label " WEP . " Klik op de knop "Edit WEP Settings" en voer je de gewenste informatie over de beveiliging . Noteer deze instellingen en klik op ' Toepassen'.
8

Start de computer opnieuw . Voor die computers die u wilt draadloos aansluiten , openen hun netwerkconfiguratie schermen en vul de veiligheidscode informatie in de juiste velden . Installatie is nu voltooid .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je DD - WRT upgrade naar T…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe het opzetten van een thuis…
·DIY Wireless Booster 
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe te Schakel de router op mi…
·Hoe te gebruiken Roadrunner Wi…
·Hoe maak je een D - Link Probl…
·Hoe kan ik Identiteitscontrole…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een bestaande douche Maak een…
·Hoe maak je een switch tussen een Cable …
·Wat is een Modem Port ? 
·Hoe maak je een LAN op Netgear 
·Hoe te verbinden mijn draadloos laptop a…
·Hoe maak je een Refresh signaal naar uw …
·Hoe zet ik mijn interne modem On ? 
·Hoe te Wiring Diagrams maken met Visio 
·Hoe maak je een kabelmodem Cache 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com