Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe kan ik gratis VoIP op een telefoon?
Veel mobiele VoIP- diensten vereisen dat u hun roeping software te installeren op uw mobiele telefoon om te bellen via het internet . U kunt gratis praten en expresberichten te verzenden naar iedereen die de software op haar mobiele telefoon is geïnstalleerd , ook. Voordat u zich registreert bij een mobiele VoIP-service echter te achterhalen of u de software kunt gebruiken op uw mobiele telefoon . Sommige mobiele telefoon providers kunnen VoIP- diensten via hun netwerk te beperken . Wat je
Mobiele telefoon met internettoegang
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

contact op met uw mobiele telefoon provider te informeren over haar contract overeenkomst service. Krijg informatie over het installeren van software van mobiele VoIP -diensten op je mobiele telefoon . Vraag of u eventuele extra kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van een VoIP-netwerk om gratis te bellen en expresberichten te verzenden . Kopen van 2

Download de oproepen software van de website van de mobiele VoIP 's . Kijk voor de hyperlink " Download " op de webpagina en klik er op . Volg de instructies op de website voor het installeren van de oproepen software applicatie op uw mobiele telefoon .
3

Klik op de naam en het model van uw mobiele telefoon uit de menulijst . Gebruik de " Kies uw land " drop - down menu om het land te selecteren waar u woont . Voer uw netnummer en het mobiele nummer zonder spaties in het veld Mobiel nummer .

Type 4 uw e-mailadres in het veld E-mailadres , en klik op de " Join " of "Download" knop . Houd in gedachten dat verschillende soorten software -installatie mobiele VoIP -diensten ' en de registratie -instructies kunnen verschillen . Je zou kunnen worden geïnstrueerd om de webbrowser te openen op uw mobiele telefoon en voer het URL-adres dat is aangegeven op de webpagina of download de oproepen software op uw mobiele telefoon via een SMS of WAP-verbinding .
5

Klik op de download hyperlink die wordt weergegeven op de display van uw mobiele telefoon om de software-installatie te starten . Lees de Eindgebruikersovereenkomst en druk op de "OK" knop . Het instellen van uw mobiele VoIP account op de registratie scherm . Maak een gebruikersnaam en typ dit in het veld gebruikers-ID . Maak vervolgens een wachtwoord en typ dit in het veld Wachtwoord . Klik op de knop "Registration" als je klaar bent .
6

configureren en voeg de VoIP-diensten die u bent geregistreerd bij te maken en ontvangen van gratis bellen . Vink het selectievakje naast het VoIP-netwerk diensten die u wilt gebruiken . Typ uw gebruikersnaam in het veld Gebruikersnaam, voer uw wachtwoord in het veld Wachtwoord en druk vervolgens op de knop "OK " .
7

Druk op de knop "Terug" als je klaar bent . Uw contactpersonen van het VoIP- netwerkdiensten worden automatisch geïmporteerd naar uw mobiele VoIP- lijst met contactpersonen . Om de mobiele VoIP- service te starten , op zoek naar het pictogram op het scherm en tik erop .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe te Ventrilo Test 
·Hoe kan ik een adapter & Softp…
·Hoe Set MOTD in Ventrilo 
·Wat is VoIP Beëindiging ? 
·Hoe Vergelijk VoIP-software 
·Hoe te VoIP draad aan House Ph…
·Hoe te SIP Phones Programmeer 
·Hoe toegang ShoreWare directeu…
·Hoe te converteren naar PBX Vo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een webpagina Vertalen met G…
·Hoe de Routing & Remote Access Service i…
·Problemen met een printer te zien op een…
·Toegang krijgen tot een Windows Vista -p…
·Hoe uw eigen Vinyl Banner ontwerpen Onli…
·Kunt u gebruik maken van een FiOS Router…
·Wi- Fi Beschrijving 
·Hoe kan ik een laptop Hotspot Zorg Wirel…
·Hoe Set Up VoIP Gateways 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com