Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wi- Fi Beschrijving
Wi-Fi is de generieke , gebruiksvriendelijke naam voor een familie van technologieën - officieel bekend als 802.11 - ontwikkeld door het Institute of Electrical and Electronic Engineers ( IEEE ) . Wi- Fi maakt het mogelijk elektronische apparaten zoals computers en mobiele telefoons te verbinden met elkaar , met het internet en traditionele , bedrade netwerken met behulp van radiogolven . Producten

WiFi radio's
zijn standaard inbegrepen in veel moderne laptop en desktop computers en vele andere apparaten . Oudere laptop computers kunnen ook worden voorzien van draadloos internet via het gebruik van een afzonderlijk Wi - Fi-netwerk interface- kaart, die in de PCMCIA- sleuf , of een externe USB WiFi adapter . Desktop computers, natuurlijk , niet over PCMCIA slots , maar een externe USB WiFi adapter is nog steeds een optie . De 350 bedrijven die lid zijn van de Wi - Fi Alliance - een not-for - profit organisatie opgericht in 1999 ter bevordering en ontwikkeling Wi - Fi-technologie - dienen hun producten voor certificatie , zodat gebruikers kunnen er zeker van zijn dat elke nieuwe Wi - Fi-apparaten ze toe te voegen aan hun netwerk zal werken met vorige generaties die actief zijn in dezelfde frequentieband .
Access Point

een van de meest voorkomende Wi - Fi-apparaten is een Wi - Fi access point . Een Wi - Fi- toegangspunt is een router - een apparaat dat naar voren eenheden , of " pakketten ", van gegevens van het ene netwerk naar het andere - dat is fysiek aangesloten op een breedband internetverbinding , maar ook voorzien van een radio- ontvanger en een antenne . Het toegangspunt toestaan ​​geautoriseerde Wi - Fi- apparaten binnen het bereik - ongeveer 650 voet , in het geval van 802.11n-technologie - om verbinding te maken , en dus met het internet . Wi- Fi- toegangspunten kunnen worden gebruikt om particuliere of openbare Wi - Fi " hotspots " in woningen , bedrijven en openbare ruimtes , zoals vliegvelden of coffeeshops maken .
Bandwidth

Met ingang van juni 2011 , zijn er vier herzieningen van de 802.11 standaard , aangewezen 802.11a , 802.11b , 802.11g en 802.11n . 802.11b- apparaten hebben een maximale data transfer rate , of bandbreedte , van 11 megabits per seconde , 802.11a en 802.11g- apparaten hebben een maximale bandbreedte van 54 megabit per seconde en 802.11n- apparaten hebben een maximale bandbreedte van 450 megabits per seconde . < Br >
Frequency

Wi - Fi-producten
opereren in de 2.4 GHz of 5 GHz frequentieband van het radiospectrum ( of beide , in het geval van 802.11n -producten ) . Beide frequentiebanden zijn zonder vergunning en kan worden gebruikt door andere dan de Wi - Fi-technologieën , zodat Wi - Fi-producten moeten passeren interoperabiliteit normen om ervoor te zorgen dat ze gelukkig kunnen naast elkaar bestaan ​​met andere apparaten mogelijk zonder interferentie .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·WLAN Nadelen 
·Verbinding maken met draadloze…
·How to Set Up een Belkin Basic…
·Over Laptop Computer aircards 
·Hoe maak ik verbinding een des…
·Wat is een Wi - Fi- Header ? 
·Hoe te wijzigen uw MAC-adres o…
·Hoe te Netwok Mac OS X & Windo…
·Hoe maak je verbinding een Lin…
  Related Articles
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van Dell Wi - Fi 
Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe je Wi - Fi Range Boost 
Hoe je Publieke Wi - Fi Hotspots Amplify…
  Netwerken Articles
·Hoe naar een andere computer toegang 
·Wat zijn protocollen ? 
·Hoe je High - Speed ​​Internet Access vo…
·Hoe te configureren 327W 
·Amazon Affiliate Tricks 
·Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
·Hoe werkt Amazon Video on Demand werk? 
·Over de sociale verantwoordelijkheid van…
·Hoe te Enable DHCP WRT160N 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com