Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat onderdeel wordt gebruikt om Wi - Fi- signaalsterkte Boost ?
Draadloze netwerken , bekend als Wi - Fi-netwerken , maakt verbindingen tussen computers en netwerkapparaten binnen een beperkt gebied . Wi-Fi -systemen , worden gegevens als een radiosignaal . De miniaturisatie van computersystemen , en de noodzaak van prijszetting apparatuur binnen het bereik van de consumentenmarkt betekent dat de Wi - Fi- apparatuur niet produceren zeer krachtige signalen . Om het signaal voetafdruk te verlengen , moet een draadloze repeater geïnstalleerd worden . Wi- Fi- standaarden

Wi - Fi-standaard
dicteren de uitzending voetafdruk van Wi - 0Fi apparatuur . De afstand elke categorie apparatuur kan uitzenden wordt gedicteerd door deze normen . De meeste home Wi - Fi- routers zijn compatibel met 802.11g standaarden . De 802.11n- normen stellen uitgezonden via bijna tweemaal de afstand . Het vervangen ag router met een n -router zou de signaalsterkte van het Wi - Fi-netwerk te verhogen .
Range Extender

Een draadloze repeater wordt ook wel een draadloze range extender . Wanneer geplaatst in de de rand van het draadloze routers uitzending footprint , de repeater pikt het signaal en stuurt die door . Als de repeater als hetzelfde bereik als de router , het verdubbelt de afstand van de transmissie kan worden opgehaald . De repeater werkt in alle richtingen , behalve dat een groot deel van haar uitzending voetafdruk overlapt het oorspronkelijke signaal voetafdruk van de router . De signalen die door het draadloze netwerk adapters die zich binnen het bereik van de repeater , maar buiten bereik gestuurd naar de router worden opnieuw uitgezonden door de repeater , zodat ze aankomen op de router , dat is binnen de repeater de uitzending voetafdruk .

Nadelen

Als de repeater signaal voetafdruk overlapt voetafdruk van de oorspronkelijke router in een segment , het is alleen in staat om het bereik van het signaal in een richting uit te breiden . Om de footprint te stimuleren in alle richtingen , verschillende repeaters moeten worden geplaatst rond de router , elk met een net binnen signaal voetpad van de router , maar op verschillende punten van het kompas . De repeater opnieuw uitzenden alle transmissies . Dit betekent dat elk signaal door de router verzonden is uitgezonden naar het. Zijn verhoogt congestie en vertraagt ​​het draadloze netwerk .
Alternatief

Het is niet mogelijk om het vermogen van een draadloze router te verhogen . Echter , kan zijn macht worden geconcentreerd in een richting door het veranderen naar een gespecialiseerde antenne . De meeste thuisgebruikers plaats de draadloze router overgenomen door een muur - niemand wil een stukje hardware in het midden van een kamer. Dit betekent dat bijna de helft van de router uitzending voetafdruk buiten het gebouw wordt overgedragen . In plaats van zenden in alle richtingen , een high - gain antenne zendt alleen in een richting , waardoor zijn vermogen in de richting die het meest gunstig voor de eigenaar concentreren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Teken op Wireless Secur…
·Problemen met een 5220 Aircard…
·Hoe de NETGEAR WGPS606 Problem…
·Een vergelijking van GPRS en W…
·Hoe het opzetten van MAC-filte…
·Hoe kan ik veilig gebruiken Gr…
·Hoe kan ik toevoegen een draad…
·Problemen met Wireless Network…
·Hoe maak je verbinding een Lin…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe je Active Sync op Exchange inschakel…
·Betrouwbare methoden van identificatie e…
·Het verschil in megahertz en Gigahertz 
·Hoe maak je verbinding met een Netgear G…
·Verbinding maken met VPN van VB.Net 
·Waarom is UDP Nodig? 
·Hoe maak je Windows Live Search Mijn Def…
·Hoe maak je een Mac en een pc-netwerk 
·Traceroute Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com