Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Problemen met een 5220 Aircard
De Audiovox PC 5220 aircard is een draadloze internetverbinding apparaat van Verizon Wireless . De 5220 aircard stelt gebruikers in staat om verbinding met het internet vanaf elke locatie Verizon biedt service . De aircard is ontworpen om te passen in de aircard poort voor de meeste pc- laptop en notebook computers . Gegevensoverdracht tarieven kunnen variëren op basis van signaalsterkte . Instructies
1

Controleer of het apparaat juist is geplaatst . Als het niet wordt gedetecteerd, wordt het pictogram in het systeemvak te zijn grijs . U kunt het verwijderen en plaats deze in de PC -slot om dit te doen . Als het niet goed is geplaatst , zal het niet een verbinding te maken . Kopen van 2

Zorg ervoor dat de 5220 aircard is ingeschakeld . In het algemeen , wordt het apparaat op wanneer de stekker in de computer en wanneer u de computer aanzet - tenzij je draaide die functie uitgeschakeld . Om dit te controleren , kijk naar het pictogram in het systeemvak . Als de aircard is uitgeschakeld , verschijnt het pictogram grijs . Om het op te zetten , moet u de antenne omhoog tot een hoek van 90 graden , klikt u op het pictogram in het systeemvak en klik op " Power On . "
3

Open de Connection Manager in " Volledige modus . " De Connection Manager zal komen automatisch wanneer u de kaart plaatst , of u kunt klikken op het pictogram in het systeemvak en klik vervolgens op "Open " om de Connection Manager in Volledige mode te openen .
4

controleren de signaalsterkte . Zonder de juiste signaalsterkte , zult u niet in staat zijn om verbinding te maken . Als de antenne is rood , je geen signaal als gevolg van het buiten het netwerk , is een probleem met het netwerk of het apparaat uitgeschakeld . Als het een netwerkprobleem , geduld want er is niets wat je kunt doen, Verizon heeft om die problemen op te lossen . Als je buiten het netwerk zijn , moet je verhuizen naar verbinden .
5

Controleer uw beschikbaarheid van de dienst . Hoewel nog steeds in de volledige modus , zal de service-indicator u vertellen welke dienst , indien van toepassing , is beschikbaar .
6

Controleer de aansluiting indicator . Terwijl in het proces van het verbinden , knippert de indicator . Eenmaal aangesloten , de indicator zal statisch blijven , en als er geen verbinding is gemaakt zal het grijs zijn .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Wireless Access Neem ee…
·Hoe te Broadband Access Get op…
·Hoe weet u wanneer een Vonage …
·Hoe maak je een DSL- Box pinge…
·Verbinding maken met WPA2 Met …
·How to Set Up een laptop om Wi…
·Hoe een Intellinet 54 MBps 802…
·Hoe maak je een PC besturing v…
·Hoe te NetGear DG834G Configur…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Verizon FIOS Router Aanmelden Help 
·Hoe kan ik PHP inschakelen op ColdFusion…
·Hoe maak je een computer isoleren 
·Hoe uw Gateway Wijzig 
·Hoe maak je een Reverse DNS Lookup Voork…
·Hoe maak je een digitale modem laptop Ch…
·Hoe te verbinden uw mobiele telefoon om …
·Hoe je draadloze instellingen resetten 
·How to Set Up een 2Wire modem voor draad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com