Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een PC besturing via een Mobile
Toegang op afstand is een veel voorkomende praktijk tussen computers . Een gebruiker verbindt met een systeem van een station op afstand en bestuurt de host machine alsof ze fysiek aanwezig , met beheersing van bestanden , programma's en de volledige interface van de genetwerkte machine . Nieuwere smartphone mobiele apparaten kunnen ook toegang krijgen tot PC's op afstand met behulp van een draadloos netwerk , of over-the - air -connectiviteit voor de aansluiting waar de telefoon een signaal . Android- en iOS- apparaten zoals de iPhone kan zowel gebruik maken van LogMeIn Ignition programma aan te sluiten op elke pc waarop de software draait . Terwijl een account en host-software zijn gratis te gebruiken , het downloaden van de mobiele software vereist een aankoop uit de Android Market of de iOS App Store . Wat je nodig hebt over Android of iOS Mobile Device
Remote computer
LogMeIn Ignition software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Navigeren binnen een webbrowser om de LogMeIn website en klik op ' account '. Selecteer LogMeIn Ignition uit de lijst van diensten en volg de instructies om een unieke gebruikersaccount te maken .

Log 2 in uw LogMeIn-account op het systeem dat u wilt op afstand te bedienen en klik op de " My Computer " pagina . Klik op " Computer toevoegen " en volg de instructies op het scherm om de host- software te installeren . Laat de software die na installatie .
3

Open de App Store op uw iOS mobiel apparaat , of de Market applicatie op een Android-apparaat . Zoeken naar " LogMeIn Ignition " om de software te lokaliseren . Druk op de " Koop nu" knop om een ​​aankoop van de software te starten .
4

Tik op het pictogram LogMeIn om de applicatie op het mobiele apparaat te openen . Voer de inloggegevens gebruikt bij het maken van een Ignition account en druk op "Log Me In . "
5

Tik op de naam van de externe computer in de lijst om een afstandsbediening verbinding te initiëren . Alleen computers die zijn op , hebben de Ignition -service draait , hebben een actieve internetverbinding en zijn niet in de slaap-of sluimerstand kan verbindingen accepteren .
6

Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord in om in te loggen de computer en tik op " Aanmelden. " Wacht tot de verbinding tot stand .

Tap 7 op het scherm om de muis van de computer klikt . Tik met twee vingers naar rechts - klikken , en dubbel tikken om te dubbelklikken . Knijp het scherm met twee vingers in en uit te zoomen . Tik op het pictogram toetsenbord om een software-toetsenbord .
8

Sluit het programma om de verbinding met de externe computer .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat heb je nodig om een signaa…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe maak je een desktop comput…
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Ik heb een WiFi Capable Laptop…
·Welk type van de PCMCIA- kaart…
·Hoe kan ik een laptop werken o…
·Hoe maak ik mijn laptop Run Wi…
·Hoe je bandbreedte toewijzen M…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de ThinkVantage Wireless Setting Dis…
·Het automatisch laden van een pc op het …
·Waarom draadloze apparaten Pose een Secu…
·Hoe WiFi Range Extenders Work 
·Hoe om te upgraden naar IIS 6 
·De voordelen van Client Server PACS 
·Hoe kan ik mijn IP adres te vinden op ee…
·Verbinding maken met BBS Door IP-adresse…
·Hoe om te controleren een SSL Certificat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com