Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De voordelen van Client Server PACS
PACS staat voor Picture Archiving and Communication System , volgens Novarad Zuid . PACS speelt een belangrijke rol in de radiologie en de gezondheidszorg . PACS wordt gebruikt , zodat radiologen kunnen slaan hun beelden en bestudeer ze later op . Client -server PACS zijn PACS die zijn opgeslagen en verzonden via het internet . De server PACS -programma is gebaseerd op de software die de klant PACS is geïnstalleerd om activiteiten te verrichten , zodat het niet langer compatibiliteitsproblemen. Diagnostische waarde

PACS Goedkope 3 - D imaging is dramatisch toegenomen de juistheid van diagnostische methoden . Deze imaging-tools kan de binnenkant van het menselijk lichaam om veel duidelijker worden bekeken , waardoor artsen om een ​​nauwkeuriger begrip van wat er gaande is in het lichaam van de patiënt , volgens Mendocino Coast Hospital.
productiviteit

PACS
optimaliseren van de productiviteit doordat de beelden te sturen naar waar ze zo snel mogelijk nodig zijn , volgens Novarad Zuid . Deze toegevoegde productiviteit behaagt klanten en moedigt hen aan blijven doen zaken met de radioloog , omdat ze niet over een lange tijd wachten op de resultaten van de diagnostische examens .
Gemak

Client server PACS
kunnen beelden worden verzonden naar klanten, zodat zij kunnen de beelden bekijken wanneer het hen uitkomt , volgens Novarad Zuid . Deze PACS zijn ook steeds belangrijker naarmate meer en meer gespecialiseerde artsen praktijk , waarbij een groter aantal artsen te communiceren tussen elkaar .
Compatibiliteit
p Web - based PACS
zijn compatibel met besturingssystemen op veel andere computers , kan dus deze PACS zijn toegankelijk vanaf elke computer , volgens Novarad Zuid . Met de offline PACS werkstation , aan de andere kant , waren er vaak compatibiliteitsproblemen , vooral na de kantooruren een arts geüpdatet PACS- werkstations en een andere niet. PACS kunnen gestuurd worden naar patiënten met vrijwel elk soort computer .
Bandwidth

Client -server PACS
bevrijdt bandbreedte op de server niveau , waardoor de server uit te voeren op meer taken dan het was in staat om uit te voeren vóór , volgens Novarad Zuid . Na elke meting , worden de beelden gespoeld , volgens de Universiteit van Iowa .
Pre - Fetching

Er is geen vooraf ophalen of studie distributie die noodzakelijk is . Geen vraag /apport functie nodig is of , volgens de Universiteit van Iowa . Bij het selecteren van een examen van een werklijst , worden de afbeeldingen automatisch geladen .
Geen duplicatie

Duplicate lezingen
worden vermeden, omdat radiologen zullen weten als ze het lezen hetzelfde examen , dus de tijd zal niet worden verspild , volgens de Universiteit van Iowa .
Goedkoper Storage Space

Een van de weinige nadelen van client- server PACS is het feit dat meer opslagruimte ruimte nodig zal zijn . Echter , dit is niet erg belangrijk, omdat opslagruimte wordt steeds goedkoper , waardoor de client -server PACS tot een nog grotere optie geworden , volgens de Academie PACS .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te verzenden een gratis fa…
·Traceroute Protocol 
·Type Netwerk Kabels 
·Hoe te Lightspeed Disarm in Wi…
·Hoe u Windows Firewall Rules P…
·Hoe kan ik een Remote Access S…
·De voordelen van Client Server…
·Hoe maak je een analoge Buffer…
·Hoe te vertellen als je een Ne…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een computer in andere Plaat…
·Hoe je Bluetooth-services inschakelen op…
·Hoe de tijd corrigeren op een NetGear Wi…
·How to Set Up Thuis Wireless LAN 
·AutoRun Groepsbeleid 
·Hoe je mensen blokkeren Vanaf Volgend U …
·Hoe heeft de technologie Made Communicat…
·Hoe kan ik een Internet-verbinding kieze…
·2G Vs . 3G-netwerk 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com