Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
2G Vs . 3G-netwerk
Technologie blijft innovatieve producten die zijn kleiner , lichter en sneller te maken . Mobiele telefoons zijn geen uitzondering . De sprong van analoge naar digitale netwerken een revolutie in de beschikbaar voor mobiele telefoons functies . De overgang van 2G naar 3G belooft te worden net zo revolutionair , het maken van functies die beschikbaar zijn voor gebruikers in bliksemsnelle snelheden . 2G Netwerken

Vanaf medio 2009 , de meerderheid GPS ( Global System for Mobile of Groupe Speciale Mobile ) en CDMA mobiele telefoons in de Verenigde Staten actief op het 2G-netwerk . 2G is een acroniem dat betekent " tweede generatie . " 2G- telefoons maken gebruik van een digitaal signaal uitgezonden door radio zendmasten , in tegenstelling tot 1G mobiele telefoons, die analoge signalen gebruikt . Hoewel 2G- telefoons hebben meer mogelijkheden voor gegevensoverdracht dan 1G telefoons , is de capaciteit beperkt is .
3G -netwerken

Onder de nieuwste netwerktechnologie voor mobiele telefoons is het 3G-netwerk . 3G is een acroniem dat staat voor " derde generatie . " 3G- telefoons werken op zowel de GSM-en CDMA-netwerken . 3G-technologie biedt zeer snelle transmissie van het mobiele signaal, dat sterk breidt de mogelijkheden voor gegevensoverdracht van telefoons die draaien op 3G-netwerken .
3G -netwerk Voordelen

de bliksemsnelle mogelijkheden voor gegevensoverdracht van 3G opent een wereld van mogelijkheden voor mobiele telefoons die werken op 3G-netwerken . Dit is inclusief streaming video en veel sneller uploads en downloads . Andere functies variëren door het specifieke model van de mobiele telefoon . Bijvoorbeeld , de 3G iPhone functies GPS ( Global Positioning System ) capabililities , waar de 2G -model niet .
3G netwerk Nadelen

Het grote nadeel voor 3G-netwerk plannen centra over prijsstelling . In het algemeen , 3G-netwerk prijs punten zijn veel hoger dan 2G -netwerken met vergelijkbare functies . Daarnaast worden de toegestane minuten vaak ingesteld op een veel lagere drempel dan voor 2G plannen van een vergelijkbare prijsklasse .
Overwegingen

3G -netwerk telefoons in breed zijn geweest gebruikt in Japan jarenlang . De introductie van 3G-telefoons in de Verenigde Staten betekent dat nu mogelijk is om te reizen naar Japan en het gebruik van uw gewone mobiele telefoon , in plaats van het huren van een 3G-telefoon . Veel providers zijn zich te concentreren hun diensten op 3G -netwerken ten koste van 2G- diensten . AT & T in 2009 bevestigd dat het was overgestapt van de 850 MHz-band voor het gebruik van de zwakkere 1900 MHz-band in sommige gebieden na de introductie van telefoons voor zijn 3G-netwerk .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik meerdere netwerkada…
·Hoe te om Uw Schrijven Online …
·Kan je in een Google-discussie…
·Hoeveel sneller is 18 Megabyte…
·Hoe te installeren DNS service…
·Verschillen tussen categorie 5…
·Hoe aan een andere computer me…
·Tekenstijlen in Joomla 
·Hoe te configureren een IIS 6 …
  Related Articles
Hoe maak je een 3G- USB-modem gebruiken …
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
Wat is een 3G Wi - Fi -router? 
PCI Vs . USB Wireless Adapter 
  Netwerken Articles
·Wat is een Managed Switch ? 
·IMAP verificatiemethoden 
·Hoe een SBC 2Wire HomePortal 1800HG rout…
·Zal Elke Laptop Werk aan mijn RoadRunner…
·Hoe maak je verbinding een router met ee…
·Een lijst van Windows NTP Time Servers 
·Hoe maak je voorwaartse haven een WNR200…
·De verschillen in de Snelheden van kabel…
·How to Set Up een Netgear DS104 2 PC met…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com