Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
PCI Vs . USB Wireless Adapter
Het grote verschil tussen PCI en USB draadloze adapters is dat PCI-adapters moeten worden geïnstalleerd in het geval van de computer , terwijl het USB-apparaat wordt extern aangesloten . Met betrekking tot de laptop computers , kan de USB verpakking de enige mogelijke oplossing zoals in de gevallen waarin een Bluetooth-apparaat vereist is en Mini - PCI-slot van de laptop wordt bezet door een WiFi-kaart te zijn . Een andere overweging is waar de antenne van het draadloze apparaat bevinden. Antenne Locatie

Veel USB-apparaten
hebben een interne antenne zich aan het einde van het USB-apparaat zelf . In een scenario waarin het draadloze apparaat aangesloten zou zijn in een van de USB-poorten aan de achterzijde van een desktop computer , kan de draadloze prestaties ernstig worden aangetast . Dit is vooral het geval wanneer het bureaublad van de computer bevindt zich onder een metalen bureau of tegen een muur . In tegenstelling, zijn sommige PCI en USB adapters met een kabellengte dat de antenne aan , zodat de gebruiker de optimale positie van de antenne kiezen .
Damage

Een belangrijke overweging met laptop computers bij de keuze tussen USB en PCI of Mini - PCI in dit specifieke geval , is dat veel USB -adapters uitsteken vanaf de rand van de laptop . Wanneer de laptop plotseling wordt gedraaid is het mogelijk om de afschuiving USB adapter uit en soms schade aan inwendige USB -aansluiting van de laptop veroorzaken . Indien de beslissing wordt genomen om een externe USB -connector gebruiken , proberen ervoor te zorgen dat de USB-connector zelf heeft een zeer laag profiel .
Tijdelijke vs Permanente

In de vaststelling van de vereiste voor de draadloze adapter , is het belangrijk om te bepalen of dit apparaat regelmatig wordt gebruikt of als het zelden wordt gebruikt . Als een specifiek voorbeeld , zou een laptop uitvoerig in een kantooromgeving een WiFi adapter op een dagelijkse basis vereisen . In tegenstelling, als een Bluetooth-verbinding slechts een keer per maand nodig was , zou het zinvol zijn om een interne WiFi-adapter en een USB-dongle gebruiken voor het zeldzame geval dat een Bluetooth-verbinding nodig is .
Kostenoverwegingen < br >

Bijna zonder uitzondering , zal een USB-adapter goedkoper dan een PCI -of mini - PCI-adapter zijn, vooral wanneer de kosten van de installatie in aanmerking wordt genomen .
Upgraden < br >

bij de beoordeling welk type apparaat het beste is voor uw behoeften , is het ook belangrijk om na te gaan of dit apparaat snel worden achterhaald als de onderliggende technologie standaard evolueert . In gevallen waarin de functie wordt waarschijnlijk snel worden vervangen , is het gebruik van een USB- apparaat, zodat geadviseerd om de kosten van de uiteindelijke upgrade verminderen

.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is de oorzaak WiFi Ping Sp…
·Hoe de netwerksleutel te krijg…
·Heeft u behoefte aan een Wirel…
·Bluetooth draadloze technologi…
·Hoe Hook Up een Windows CE Por…
·Manieren om gratis draadloos i…
·Draadloze seriële communicati…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe kan ik een Linksys WUSB54G…
  Related Articles
Hoe je draadloze USB-adapter configurere…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe te Connect Mijn USB-modem aan mijn L…
Hoe maak je een 3G- USB-modem gebruiken …
Kunt u gebruik maken van een USB- RCA Mo…
Hoe maak je een USB-modem aansluiten op …
Hoe maak je een TRENDnet USB externe ant…
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
  Netwerken Articles
·Hoe maak ik een extranet 
·Hoe u de grootte van uw MTU Verander 
·Hoe muziek verzenden vanaf uw Windows XP…
·Hoe het opzetten van een proxy voor Lime…
·Hoe toegang Frontier Communications VPN 
·Wireless Network Security Vs . Draadloze…
·Hoe maak je verbinding een computer Towe…
·Hoe Hook Up Netgear Dual 
·Waarom is mijn Time Warner Internet Inco…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com