Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Draadloze seriële communicatie
Met draadloze technologie steeds meer voorkomt in de huidige technologiemarkt , kunt u uw RS232 kabels te vervangen door draadloze seriële communicatie . Bedraad apparaat-naar - apparaat seriële communicatie vereist lange , potentieel gevaarlijk en ronduit lelijke kabels die niet altijd kan worden verborgen uit het zicht . De kabel moet zo lang als de afstand tussen de zender en ontvanger en duur zijn . Bluetooth en andere draadloze technologie leveranciers hebben krachtige draadloze seriële adapters gebracht aan de consument . Seriële communicatie

Seriële communicatie
betekent het verzenden van een bit tegelijk . RS232 is een protocol voor seriële communicatie . De afzender stuurt stukjes serieel , die worden ontvangen in " First In First Out " orde . Traditioneel worden RS232 adapters gebruikt voor seriële transmissie tussen computers en modems of muizen . Enkele nadelen van bedrade seriële transmissie zijn dikke kabels die een rommelige uitstraling , de eis van de bedrading op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn en beperkingen op de afstand die het RS232- signalen te geven . Bovendien , je moet implementeren dure seriële multi-port oplossingen voor een of meer computers verbinden met data-acquisitie apparatuur zoals CNC-machines , PBX en prikkaarten . Vervang de traditionele RS232 adapter met draadloze tegenhangers en geheel af te schaffen de kabel .
Het OSI -referentiemodel

Draadloze transmissie
volgt het OSI-referentiemodel en implementeert draadloze versies van de protocollen bij elke layer voorgesteld , namelijk de fysieke , data-link , netwerk , transport , sessie , presentatie en applicatie lagen . Abstractie begint vanaf applicatielaag naar de fysische laag aan de afzender machine . De afzender fysieke laag zet digitale gegevens in een rauwe analoge signaal . De ontvangende machine zet het analoge signaal naar digitale data . Digitale signalen zijn geen optie in het draadloze medium . Bij de ontvanger elke laag van fysische verder tot de applicatielaag interpreteert de signalen voor meer zinvolle informatie . De ruwe signalen worden je webpagina of van een vriend contactgegevens op het scherm .
Uitdagingen van een draadloze omgeving

Niet alleen heb je nodig de extra digitale - naar-analoog conversie en terug , moet je het verlies van informatie te voorkomen via signaal fading , dispersie en inter - symbool interferentie , dat is de vermenging up van twee naburige signalen . Draadloze algoritmes op de fysieke en datalink lagen deze kwesties aanpakken .
Beschikbare apparaten

De draadloze Bluetooth-adapter is de meest bekende in de draadloze markt . Willies Computer Software Co is een configuratieprogramma voor de draadloze Bluetooth-adapter HdwBTRS232 dat ook een command -line automatisering script om een groot aantal adapters tegelijk te configureren ontwikkeld . WCSC hecht ook antennes op de Bluetooth- adapter aan op de maximale afstand tussen de twee apparaten te verhogen van 100 meter tot 1000 meter . B & B Electronics produceert industriële draadloze seriële servers .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Extender Make …
·Hoe kan ik een computer toe aa…
·De voordelen van Wireless Fide…
·Hoe maak je een Wireless Inter…
·Het Belang van draadloze LAN's…
·Hoe je conflicten in draadloze…
·Hoe kan ik een draadloze adapt…
·Hoe je DD - WRT installeren op…
·Hoe kan ik mijn draadloos inte…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe los ik een scherm dat te groot op ee…
·Hoe Facebook Mobile van je mobiele 
·Hoe kan ik een Dedicated Server Host 
·Hoe te openen een Netgear Port 
·Hoe de Afstand maximaliseren van uw draa…
·Hoe de Windows XP Loopback Adapter Insta…
·Hoe Website Content onderhouden 
·Er zijn tracking devices in computers ? 
·Hoe te Websites blokkeren in ISA Server 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com