Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De voordelen van Wireless Fidelity
Wireless Fidelity , meestal alleen Wi-Fi genoemd , is een set standaard voor draadloze netwerken met elkaar te praten. Met behulp van Wi - Fi heeft een aantal beperkingen , zoals een draadloze kaart en een hot spot die , en extra veiligheid zorgen, maar Wi - Fi enorme voordelen . Overall , zijn Wi - Fi-netwerken steeds vaker voor naarmate het aantal mobiele apparaten toeneemt . Gemak

Wi - Fi-netwerken
zijn veel handiger op te zetten dan bekabelde netwerken , omdat je niet hoeft te dicht bij een modem of een hub of switch om te krijgen op het internet . Het opzetten van een Wi - Fi-netwerk in uw huis , bijvoorbeeld , kunt u surfen op het web op uw veranda en in de keuken . Daarnaast kunt u hop van plaats tot plaats met een Wi - Fi-kaart . Veel bedrijven , meestal openbare plaatsen zoals luchthavens en hotels , biedt gratis draadloze hotspots .
Goed voor Historische Gebouwen

Historische gebouwen en arena's in het algemeen kan een bekabeld netwerk niet omdat het te duur zou zijn om de bedrading te installeren , of in het geval van historische bezienswaardigheden , kan mogelijk de esthetische aantrekkingskracht van de structuur verpesten . Daarnaast , Wi - Fi-netwerken kunt u geld Misschien sparen over het opzetten van een netwerk, omdat ze hoeft alleen maar een draadloze router en eventueel wat toegangspunten tot de uitbreiding van het bereik van het netwerk .
makkelijker in te stellen dan bekabelde netwerken

gebruik wireless fidelity bespaart u tijd en geld . Bekabelde netwerken kan u kabels lopen door de muur en configureren van uw netwerkapparatuur . In het algemeen , routers zijn plug - en - play-apparaten - gewoon aansluiten op de modem en een stopcontact en je kunt het web onmiddellijk surfen. Je hoeft echter moeten de beveiligingsinstellingen van de router te configureren , een onbeveiligde draadloze netwerken brengen een groot risico van indringers en onbevoegden met behulp van uw verbinding
draadloze kaarten Common

In 2010 , elke nieuwe laptop wordt geleverd met een Wi - Fi , volgens Consumer Reports . Aangezien u waarschijnlijk al een draadloos netwerkapparaat is het zinvol om te profiteren van de Wi - Fi-netwerken . Wi- Fi is ook heel gebruikelijk in desktop opstellingen . Ook de toenemende concurrentie betekent draadloze routers goedkoper zal krijgen . Vanaf 2010 , 802.11n is de snelste draadloze standaard , maar het veel goedkoper 802.11g en eventueel de 802.11b- protocol moeten volstaan ​​voor de meeste gebruikers .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een WRT300N draadl…
·Mijn HP S7700n Slimline Wi - F…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe te activeren Dell Inspiron…
·Hoe je NAT -instellingen wijzi…
·How to Set Up een Wireless Pri…
·Hoe je WPA - PSK en WPA2 - PSK…
·De definitie van Voice Over IP…
·Oorsprong van Wi - Fi 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een ZigBee Compliant Transce…
·Hoe u de lettergrootte in MSN 
·Hoe maak je een Westell 327W Modem confi…
·DSL Modem Modulatietypen 
·Microsoft Communicator Tricks 
·Computers & Hun Effecten op de methoden …
·Snel Internet Computer Eisen 
·Hoe je Time Get Warner Turbo 
·Hoe kan ik het draadloos internet op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com