Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Mijn HP S7700n Slimline Wi - Fi werkt niet
Uitgebracht op 15 december 2006 , voor de Amerikaanse en Canadese markt , de HP Pavilion s7700n is een slanke desktop personal computer toren van computer technologie bedrijf Hewlett - Packard . Die op de computer is een Wi - Fi-kaart - vast te houden aan het Institute of Electrical and Electronics Engineers 802.11 b /g set van normen - voor draadloze toegang tot het internet . HP biedt het oplossen van problemen met betrekking tot problemen met de draadloze mogelijkheden van de s7700n . Geen Draadloze netwerkverbinding

Als er geen draadloze netwerkverbinding op de HP Pavilion s7700n , controleer dan eerst of de draadloze router is ingeschakeld . U kunt ook opnieuw instellen door het uit te schakelen en het verwijderen van de adapter uit de aansluiting , wacht een paar seconden en plaats de adapter in de router en voeden hem weer aan . Als dat het probleem niet oplossen , voert u het diagnose-instrument met de rechtermuisknop op het pictogram Netwerkverbinding aan de onderkant van het scherm , klikken Diagnose en herstel en laat het besturingssysteem automatisch te repareren en te herstellen van de verbinding .
< Br verhuur No Internet Access

Zelfs met een aansluiting op een draadloos netwerk > , kan de HP Pavilion s7700n niet in staat zijn om verbinding met het internet . Zorg eerst dat de computer is verbonden met het juiste netwerk door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram Netwerkverbinding , klik op Netwerkcentrum , en het kiezen van de juiste netwerk selecteren en daarna op Connect . Als de s7700n werd aangesloten op het verkeerde netwerk , klikt u op Verbinding verbreken.
Traag of Dropped optreden

Omdat een draadloze router heeft een beperkt bereik , het uitgezonden signaal wordt zwakker hoe verder weg van de computer uit het apparaat . Ook kunnen vaste voorwerpen zoals meubels en muren zijn gamma te verlagen . Als u merkt dat trage of gevallen aansluiting op de HP Pavilion s7700n , probeer oprichting ervan dichter bij de router . Controleer ook het draadloze netwerk om ervoor te zorgen dat u de juiste of gewenste koos .
WPA Wireless Network

Als u het Microsoft Windows Vista- besturingssysteem te upgraden van de HP Pavilion s7700n om de onmiddellijke opvolger van Windows 7 , kunt u mogelijk geen toegang tot een draadloos netwerk met Wi - Fi Protected Access security protocol gebruikt . Het creëren van een nieuwe service set identifier zou het probleem oplossen . Open een wweb browser op de computer rechtstreeks aangesloten op de router , voert u de URL van de router setup pagina 's en toegang tot het met uw gebruikersnaam en wachtwoord , verander de naam SSID , selecteer uw WPA optie , voert u een nieuw wachtwoord en de wijzigingen toe te passen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe te activeren Wireless LAN 
·Hoe kan ik een laptop voor een…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe kan ik configureren van ee…
·Hoe maak je een Wireless LAN c…
·Hoe maak je een Wi - Fi -ontva…
·Hoe maak je een D - Link Air P…
·Manieren om uw draadloze signa…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Hardware & Netwerken Informatie 
·Hoe vind ik een NetZero vergeten? 
·Zelfgemaakte USB WiFi Antennes voor een …
·Hoe het opzetten van een Microsoft Home …
·Hoe de Bluetooth NETWERKBRUG 
·Hoe maak je een groep Run op Facebook 
·Hoe u uw beveiliging Wireless Network Ke…
·Hoe maak je een internet server te vinde…
·Hoe maak je een Password Reset op een Ai…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com