Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Manieren om uw draadloze signaal beveiligen
Het gemak en de lage kosten van de implementatie van draadloze netwerken hebben bijgedragen aan hun toenemende populariteit . Beide huizen en bedrijven zijn het opzetten van draadloze LAN's voor de flexibiliteit die draadloze netwerken biedt . Echter , het gemak van de implementatie van draadloze netwerken is te wijten aan hun eenvoudige ontwerp , wat ook maakt ze minder veilig dan hun bekabelde tegenhangers . Het is belangrijk om te weten hoe u uw draadloze signaal te beveiligen , zodat u niet het slachtoffer van draadloze hackers zijn. Encryptie

Draadloze routers
meestal implementeren verscheidene encryptie protocollen , zoals Wired Equivalency Protocol , Wi - Fi Protected Access en WPA2 , een veiligere versie van WPA . WEP is de minst veilige . WPA is veiliger dan WEP . WPA2 is de meest veilige . Op zijn minst moet je implementeren WEP voor minimale encryptie beveiliging . Om de beste beveiliging te bereiken , voeren de sterkste van deze die uw router ondersteunt . Maak de sleutelzin die door de encryptie- methode iets moeilijk om dat te raden dat nieuwsgierige cybercriminelen hun weg niet kan raden in uw netwerk .
SSID management

Draadloze netwerken uitzending wat is riep de service Set Identifier aan een bepaald netwerk te identificeren . De meeste draadloze routers standaard aan een naam die de maker van de router identificeert . Het kennen van de identiteit van de fabrikant van een router maakt het makkelijker voor een drive-by hacker - of je buurman tiener - in te breken in uw netwerk . Minimaal , moet u de SSID ingesteld op iets minder zinvol dan " BillsHouse " of " Netgear . " Voor een maximale beveiliging , uitschakelen SSID uitzenden , zodat de would-be inbrekers kan de naam van uw netwerk niet zien .
Default Router Passwords

Out of the box , draadloze routers zijn geconfigureerd met standaard wachtwoorden zoals ' wachtwoord' in. Verander dit naar iets dat moeilijk te raden , maar voor u gemakkelijk te onthouden . Het verlaten van de standaard geeft een hacker de mogelijkheid om de toegang tot uw router en toegang tot uw gehele netwerk .
MAC-filtering

MAC
staat voor Media Access Control en de MAC adres identificeert een specifieke netwerkkaart in een computer . De meeste routers ondersteunen MAC-filtering , die beperkt welke computers toegang hebben tot uw router . De nadelen zijn dat MAC-adressen kan worden vervalst door een hacker . Als je gasten die behoefte hebben om uw draadloze netwerk te gebruiken , moet u de tabel wilt voor hen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is er nodig om een Bare La…
·Hoe maak je een Preferred Airp…
·Wat is het verschil tussen Mic…
·Hoe WiFi Antennes Work? 
·Hoe Set Up G604T als een AP On…
·Hoe je Wi - Fi interferentie D…
·Hoe te detecteren als de bandb…
·Hoe maak je een betere WiFi- s…
·Hoe maak je een Secure draadlo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De interactie tussen de Client & Server 
·Hoe het opzetten van een test Website 
·Wat heb je nodig om een netwerk ? 
·Hoe om uw draadloze Internet Speed ​​Tes…
·Hoe maak je verbinding een categorie 5 n…
·Hoe maak je een Vista Business pc aanslu…
·Hoe het opzetten van een FTP -server in …
·Hoe om bestanden te uploaden naar IDrive…
·Hoe te Fiber Optic Internet Krijg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com