Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe WiFi Antennes Work?
Draadloze systemen zijn uitgegroeid tot een gemeenschappelijk nut in veel huizen . Het gemak van de verbinding met het internet vanaf elke plek in het huis wordt aangevuld met de mogelijkheid om een groot aantal computers op dezelfde internetverbinding abonnement te delen . Wi- Fi- systemen dragen gegevens via radiogolven , maar ze kunnen alleen werken met antennes . Zenders en Ontvangers

Een router of een laptop heeft ten minste twee antennes . One zendt signalen en de andere te ontvangen . Een signaal is een radiogolf . In de industrie wordt een radiogolven een cyclus genoemd . Wi- Fi zenders en ontvangers werken aan elektromagnetische straling . Golven pulseren uit een zender op een reguliere tempo . De snelheid waarmee de golf verlaat de zender heet de frequentie en het wordt gemeten in Hertz , waarbij cycli uitdrukt per seconde .
Elektro - Magnetisme

Wanneer een elektrische huidige reist langs een koperdraad , het creëert een magnetisch veld rond die draad . Een andere belangrijke factor in elektromagnetisme is het concept van geleiding en isolatie . Een dirigent trekt elektriciteit en magnetisme , een isolator stoot hen. Metaal is een geleider die als een kanaal voor een elektrische lading . Als een stroom raakt een metalen draad , het reizen de lengte van die draad in een momenten . Als een draad geaard is , de lading wegvloeit in de aarde omdat de aarde heeft een lage weerstand en elektriciteit kiest altijd de weg van de minste weerstand .
Antennes

een WiFi -antenne is een lengte van koperdraad . Een uiteinde los is , en het andere uiteinde is geaard . De zender hecht op een bepaald punt van de draad . Wanneer de zendpulsen een signaal op de draad , genereert het een magnetisch veld even voordat de stroom wordt afgetapt in de aarde . Dit magnetisch veld straling , leidt door de lucht . De antenne kan worden bedekt met kunststof, of kunnen worden verborgen in een computer of router . Het maakt niet uit , het magnetische veld verplaatst door de plastic , omdat het niet een geleider . Het maakt niet aantrekken van de straling en niet kanaliseren het weg in zijn eigen pad .
Receivers

Een actuele flitsen langs de lengte van de verzendende draad verdwijnt , dan andere flitsen en dan nog een . Deze stuurt pulsen van straling die treffer geleiders op hun pad . De ontvangende antenne bevat een lengte van koperdraad dat de lading van de magnetische straling vangt . De straling loopt dan de lengte van de kabel in de grond verdwijnt . Het loopt door de ontvangende schakeling , die een puls registreert . Dat puls is een beetje data . Een reeks pulsen vertegenwoordigen een stroom van gegevens die kunnen worden omgezet in berichten de ontvangende netwerkadapter kan doorgeven aan haar computer .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Wireless AdHoc…
·Kan ik verbinding maken Free W…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Verschillen in Wireless Adapte…
·Hoe maak je een 2Wire Wireless…
·Hoe Hook Up Direct TV On - Dem…
·Hoe maak je een Belkin draadlo…
·Uitleggen hoe Apple Airplay Wo…
·Zelfgemaakte Draadloze Antenne…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te configureren Cisco 2600 routers 
·Hoe vindt u van uw router Inloggen wacht…
·How to Get Rid van de Connection List in…
·Verschillende soorten biometrische bevei…
·10 Manieren om Social Media Succes meten…
·Hoe te configureren Samba 
·VMotion Eisen 
·Wat is 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN …
·Hoe te Switch doen om de Switch Crossove…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com