Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Secure draadloos netwerk te configureren
Het configureren van een beveiligd draadloos netwerk is niet een al te ingewikkelde procedure . Zelfs als u weinig technische computer vaardigheid , of weinig ervaring met draadloze routers en verbindingen , kunt u een router en uw computer is aangesloten op uw eigen draadloze internet bron in een korte tijd , zo lang als je een router en netwerkkabel op de hand . Dit netwerk kan een wachtwoord worden beveiligd tegen buitenstaanders die anders zouden stelen van uw bandbreedte . Instructies
1

Koppel uw breedbandmodem uit het stopcontact . Kopen van 2

Sluit de netwerkkabel aan op een van de beschikbare poorten op de achterkant van de router . Afhankelijk van uw specifieke situatie ( zie de in uw draadloze router handmatig informatie ) , zorg ervoor dat de kabel wordt geplaatst binnen ofwel de WLAN , WAN of Internet poort van de modem .

Plug 3 in de kabelmodem , en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld . Steek de netwerkkabel van de router in de draadloze router , zorg ervoor dat u de kabel aansluiten op de poort gelabeld WAN , WLAN of internet .
4

Start uw favoriete Internet browser . Voer het speciale adres dat wordt geleverd door de router handleiding en hit ' Enter '. ( Dit adres is altijd exclusief voor de specifieke fabrikant dat de router gemaakt . ) Op Twitter

Wacht 5 voor de pagina te laden , en vervolgens de informatie-input op verzoek . Deze eerste houdt in het selecteren van een SSID , dat is een naam van je eigen creatie voor het draadloze netwerk dat u opzetten .
6

Maak een wachtwoord voor uw netwerk . Deze stap komt na het instellen van de SSID , en zal u toelaten om te voorkomen dat anderen met uw draadloze netwerk . Het wachtwoord is van uw chooisng , maar moet er een zijn die is voor u gemakkelijk te onthouden , maar nog steeds moeilijk voor iemand anders te raden . Meestal een combinatie van letters en cijfers is uw beste inzet in dit verband .
7

Selecteer een type data-encryptie . De twee meest populaire opties zijn WEP en WPA . Als dat al mogelijk , gebruik maken van WPA . De data-encryptie betrokken bij WPA is sterker dan WEP , en het is een standaard die is gemaakt om een aantal van de zwakke punten van WEP te pakken . Echter, als u gebruik maakt van oudere apparatuur , kan het alleen WEP-codering ondersteunen .
8

Kies 'Toepassen'. Dit zal uw draadloze netwerk instellingen op te slaan . Koppel de netwerkkabel los van de achterkant van je laptop . ( Deze tijdelijke , bedrade internetverbinding niet meer nodig zijn . )
9

Klik op het pictogram van het netwerk aan de onderkant rechts van de werkbalk van uw computer . Een lijst met beschikbare draadloze netwerken wordt weergegeven , en u kunt de naam ( SSID ) van uw nieuwe beveiligd draadloos netwerk te selecteren . Voer uw wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd , en beginnen met surfen op internet.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe om te achterhalen of ieman…
·Hoe een lokaal netwerk brug na…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Emulator Wijze van Deployment 
·Hoe het opzetten van een nieuw…
·Kan ik Hook Up een Wireless - …
·Hoe je Linksys Wireless Gaming…
·Hoe het opzetten van SMC Wirel…
·Mobile Network Monitoring 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Collinear maken Omni Ant…
·Hoe maak je een Bluetooth Worm Detectere…
·Hoe het opzetten van een SSH Proxy 
·Soorten Network Monitoring Software 
·Hoe je draadloze apparaten zien in Windo…
·Hoe je DSL installeren in een Hotel 
·Hoe te VersaLink 327W configureren op ee…
·Wat zijn de waarden van de IP-adressen ?…
·Hybride topologie Voordelen & Nadelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com