Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een draadloze adapter configureren
een draadloze adapter configureren en verbinding maken met een draadloos internet -bron kan een verontrustende taak lijkt op de oppervlakte , maar het grootste deel van de taak gebeurt via geautomatiseerde installatie wizards , zelfs als u een beroep moeten doen op het verkrijgen van een externe draadloze adapter in plaats van een reeds ingesteld , geïntegreerde optie . Wordt u surfen met uw nieuw geconfigureerde adapter in korte orde . Instructies
1

Koop een draadloze adapter . Als u een geïntegreerde draadloze kaart hebt , je bent goed om te gaan . Maar als uw computer niet over een geïntegreerde oplossing , moet u een externe draadloze adapter te verkrijgen . Anders zult u niet in staat zijn om verbinding te maken met een draadloos internet bron van welke aard dan ook , zelfs als je de andere apparatuur bij de hand . Kopen van 2

Bereid je voor software-installatie van de externe draadloze adapter . Uw adapter wordt geleverd met software die de benodigde stuurprogramma's op uw computer te installeren . Volg de eenvoudige instructies op het scherm , klik op " Next " om door de installatiewizard , en wacht tot het programma om u te vragen naar de externe adapter te installeren . Dit is eenvoudig , aangezien de meeste externe draadloze kaarten gewoon aansluiten op de computer USB -poort .
3

Start de computer opnieuw wanneer de installatie is voltooid en wanneer hierom wordt gevraagd door de software -wizard .
< Br > 4

Configureer de TCP /IP- instellingen van uw nieuw geïnstalleerde draadloze adapter zodra de computer klaar is met herstarten . Klik op "Start " in Windows en klik rechts op ' Netwerk ' en selecteer 'Eigenschappen'.
5

Selecteer " Manage Network Connections ', en dan wachten om te worden gevraagd met het volgende venster . U ziet uw vers geïnstalleerde draadloze adapter hier vermeld . Selecteer het en klik op "Eigenschappen " om uw opties .
6

Kies ervoor om uw draadloze kaart krijgen het IP-adres en de DNS-server adres automatisch . Dit is mogelijk door simpelweg selecteren van de " een IP- adres laten toewijzen " en " Automatisch een DNS -server adres " opties . Dit bespaart u de pijn van handmatige installatie en het IP-adres en het adres van de server ophalen proces . Klik vervolgens op "OK . "
7

Klik op de "WiFi Connection "-symbool , dat zich rechts onderaan van je scherm . Deze dienst zal alle beschikbare draadloze netwerken te detecteren binnen uw regio .
8

Selecteer het draadloze netwerk van uw keuze en klik op "Configure ". Voer de WPA /WEP- wachtwoord sleutel die overeenkomt met het draadloze netwerk gekozen , als dat netwerk versleuteld is .
9

Klik op " Start" op het Windows bureaublad , en klik op " Verbinding maken. " " Wireless " zal worden vermeld . Selecteer deze optie om de draadloze adapter configuratie en netwerkverbindingsprocedure voltooien .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Verbinding maken Linkstation Q…
·Hoe kan ik een draadloze adapt…
·Hoe schakel ik mijn draadloos …
·Zelfgemaakte Wireless Antenne …
·Hoe vindt u Wi - Fi Security N…
·De bijwerkingen van Wireless E…
·De structuur van een GSM -netw…
·Hoe maak je een WiFi -antenne …
·Heb ik een router voor een dra…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je je eigen E - Cards te verdienen m…
·Hoe om te ontdekken wat uw NETGEAR bevei…
·Kenmerken van een UDP- header 
·Hoe te Devices controle over lange afsta…
·Het gebruik van een netwerk - gebaseerde…
·Hoe om bestanden te uploaden naar FTP si…
·Hoe het opzetten van een netwerk domein 
·Hoe een CSR voor SSL 
·Hoe te Schakel Bluetooth in op een Dell …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com