Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De bijwerkingen van Wireless EMF Modems
Het debat over de veiligheid van draadloze apparaten , met name degenen die radiofrequente elektromagnetische velden te gebruiken , woedt al tientallen jaren . Voorstanders van draadloze apparaten zeggen dat ze volledig veilig zijn , terwijl een paar wetenschappelijke studies lijken een verontrustende verband tussen draadloze modems EMF en gezondheid issues.While meer studies moeten worden uitgevoerd om een definitief antwoord over het onderwerp laten zien , er lijkt voor sommigen correlatie tussen draadloze EMF apparaten en fysieke omstandigheden gezondheid . Kanker

Volgens een studie uitgevoerd door A. Shah en MP Coleman in het oktober 2007 nummer van het " British Journal of Cancer , " is er een geleidelijke toename van het aantal kinderleukemie gevallen . Andere studies zoals die uitgevoerd door G. Theriault en CY Li en gepubliceerd in het " Journal of Occupational Environmental Medicine " in september 1997 toonde een verband tussen EMF frequenties en verhoogde gevallen van kanker .

Hoewel deze studies richten zich vooral op de effecten van hoogspanningslijnen en de EMF golven deze lijnen produceren , huishoudelijke apparaten zoals draadloze modems maken gebruik van dezelfde technologie . Het bedrag van de EMF is natuurlijk verminderd in deze kleine apparaten , maar voortdurende blootstelling kan mogelijk mensen in gevaar brengen.
Veranderingen in Cellular Process

Sommige studies hebben EMV gekoppeld golven feitelijke cellulaire veranderingen of veranderingen in het DNA van de mens . H. Lai en N.P. Studie Singh's gepubliceerd in ' Environmental Health Perspective " mei 2004 aangegeven er was een en in sommige gevallen twee strengen van DNA breuken na blootstelling aan EMF golven .

De vraag van deze studies is de vraag of huishoudelijke EMF golven kunnen veroorzaken dezelfde reactie in het menselijk lichaam . Sommige onderzoekers geloven nog steeds dat er een risico , vooral als deze apparaten zijn constant aan blijven binnen het huis .
Andere ziekten

Een studie uitgevoerd door dr. Magda Havas gepubliceerd in " Electromagnetic Biology Medicine " in 2006 concludeerde dat "vuile" elektriciteit , of de EMF golven geproduceerd door apparatuur en elektrische leidingen , zou kunnen leiden tot een toename van dementie , diabetes , hartproblemen en multiple sclerose .

in deze studie , Havas stelt dat " de bloedsuikerspiegel voor sommige diabetici gereageerd op de hoeveelheid vuile elektriciteit in hun omgeving . Type 1 diabetes hebben minder insuline en diabetes type 2 hebben een lagere bloedsuikerspiegel in een elektromagnetisch schone omgeving . Personen met de diagnose multiple sclerose had een betere balans en minder trillingen . Degenen die een stok liep zonder hulp binnen enkele dagen tot weken na de netfilters in hun huis werden geplaatst . "

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het verhogen Range Met Mob…
·Help Met behulp van een Wirele…
·Definitie van Wireless Fidelit…
·Hoe kun je netwerk meerdere co…
·Wat zijn Wireless G & N Networ…
·Hoe te verbinden een laptop aa…
·Hoe maak je een Repeater gebru…
·Hoe te vergelijken Aircard pri…
·Wat is het verschil tussen Wir…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een 2Wire DSL -modem install…
·Hoe je nog steeds Get het internet Na lo…
·Hoe kom je op Myspace Van School 
·SDH Protocollen 
·Hoe u uw BT Broadband Verhoog 
·Hoe Kan ik Zoek een e-mailadres voor iem…
·Information Technology in Banking & Fina…
·Verbinding maken met een andere computer…
·Verbinding maken met een andere computer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com