Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
SDH Protocollen
Voorafgaand aan de standaardisatie van Synchronous Digital Hierarchy ( SDH ) in 1988 , telecommunicatie had geen internationale standaard . SDH 's voorganger , Pulse Code Modulation ( PCM ) , had verschillende incarnaties , waaronder plesiochrone Digital Hierarchy ( PDH ) , die rechtstreeks naar SDH geëvolueerd . De internationale gemeenschap zocht een krachtige , betrouwbare , wereldwijde standaard voor telecommunicatie . SDH ontvangen voorwaartse en achterwaartse compatibiliteit , en bitsnelheden ver overtrof zijn voorgangers . STM - n Frame Structuur in SDH

gegevens
reist over SDH netwerkverbindingen in datablokken genaamd frames . Het frame protocol voor SDH is Synchronous Transmission Module , niveau n ( STM - n ) . De letter " n" geeft het aantal STM streams die tegelijkertijd kunnen worden overgedragen . Het frame is opgebouwd uit een raster met negen kolommen en 270 rijen . De eerste rij is gewijd aan headers . De headers geven authenticatie- informatie en data- overdracht van informatie . De resterende 269 rijen zijn gevuld met data , pointers , indicatoren en andere netwerkinformatie .
SDH Communication Model

Communications
in SDH- netwerken traverse verschillende lagen . Overdrachten beginnen bij het Applicatielaag . Een toepassing op de computer genereert een STM frame en duwt het naar de netwerkkabels , op het Circuit laag. De SDH Neder -Order Pad laag interpreteert het adres in de STM- frame en duwt het verzoek aan de gateway . Software op de gateway , op de Hogere - Orde Path laag , verifieert de STM frame en duwt het verzoek langs het juiste pad . Als het verzoek bedoeld is om het hele netwerk te handelen , zal het de Multiplexing Sectie laag, die synchroon verdeelt de STM kader netwerkbrede geraakt . De Regeneratie Sectie laag vraagt ​​om een ​​nieuwe kopie van de STM kader als een fout optrad langs de weg . Tot slot het verzoek landt in de fysieke Media laag van een individueel station , waar het wordt toegepast op dat station Applicatielaag .
SDH Task Management

Omdat SDH is synchroon , het beheer van server configureert alle werkstations op het netwerk tegelijk . In plaats van configuratie data naar elk station afzonderlijk de SDH server voor de data naar een gateway die de gegevens controleert en past deze om elk station van het netwerk . Deze synchrone methode waarmee systeembeheerders alarmen in te stellen en om te gaan met gebeurtenissen eenzijdig over het systeem . SDH verhoogt beveiligingssysteem omdat de beveiligingsinstellingen toegepast op de poort toe te passen over het netwerk . Voorafgaand aan SDH , konden aanvallen op elk station het hele netwerk in gevaar brengen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·MSNP Protocol 
·Hoe te Sync Dell Laptops 
·Hoe maak je bandbreedte op een…
·Wat is Server Network Software…
·Wat Is X.25 protocol ? 
·Welke informatie heeft een MAC…
·Hoe maak je een verbinding Pin…
·Web Service Protocol 
·Hoe te NMEA Output File Zinnen…
  Related Articles
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
802.11 Beveiligingsprotocollen 
Wlan Beveiligingsprotocollen 
GSM MAP Protocollen 
IEEE 802.15.4 protocollen 
Soorten Wireless Protocollen 
WEP-beveiliging Protocollen 
Mobiliteitsmanagement Protocollen 
MiWi Protocollen 
  Netwerken Articles
·Waar Is de Ethernet Aansluiting op de ac…
·Voordelen en nadelen van biometrische au…
·Hoe maak je een signaal met Westell Vers…
·Hoe te gebruiken Een Dial Up for Two Com…
·De nadelen van de soorten van Wireless 
·Hoe een Engenius Wireless Antenna Reset 
·Hoe maak je een draadloos netwerk in Lin…
·Hoe te Blocklist Manager gebruiken Met U…
·Het automatisch laden NSE op een Cisco R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com