Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te gebruiken Een Dial Up for Two Computers
Het delen van het internet tussen twee computers mogelijk is , zelfs als je gewoon een dial - up service . Het is niet de snelste verbinding beschikbaar is , maar het werkt goed voor eenvoudige browsen en e - mail messaging . In contact blijven met vrienden en geliefden zouden niet moeten worden zo duur . Met een dial - up service , kan een internetgebruiker een hoop besparen want het kost meestal ongeveer een derde van wat consumenten betalen voor hoge snelheid verbindingen zoals DSL of kabel -service , die gemakkelijk zou kunnen toevoegen aan $ 50 per maand . Wat je nodig hebt
Intern modem
Netwerk interfacekaart of NIC
Crossover CAT5 kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Netwerk instellen

Plaats 1 uw computers naast elkaar en dan zowel als ze zijn uitgerust met ten minste een interne modem en een netwerk interfacekaart ( NIC ) . De meeste computers , zelfs oudere modellen , zijn meestal uitgerust met een ingebouwd modem en een netwerkkaart . Als uw computer een netwerkkaart heeft, installeert u die voordat u verder gaat. Kopen van 2

Sluit je twee computers met elkaar met behulp van een crossover CAT5 kabel . Voor meer dan twee computers , kunt u overwegen een netwerk- switch of hub .
3

Stel uw computers , zodat ze allemaal zullen worden in hetzelfde netwerk . Dit zal ervoor zorgen dat zowel uw machines zal een dial - up verbinding te delen .
Netwerk configuratie voor Windows 98 -systemen
4

Controleer uw netwerkkaarten te zien of ze zijn goed geïnstalleerd en hebben hun juiste drivers . Doe dit door te gaan naar Configuratiescherm , Apparaatbeheer en netwerkadapters controle . Als je niet een uitroepteken ziet naast uw adapter ( s ) , dan kunt u doorgaan .
5

Ga naar elk van bureaublad van uw computer en controleer of het pictogram Netwerkomgeving . Klik op Eigenschappen om de juiste aanpassingen voor uw netwerkinstellingen te maken . Als het pictogram Netwerkomgeving ontbreekt , ga naar Configuratiescherm en selecteer Netwerk controle .
6

Toegang tot de configuratie ramen en controleren of u Client voor Microsoft-netwerken opgezet . Als het er niet is , kun je deze toevoegen door op Toevoegen te klikken , Client , Microsoft , Client voor Microsoft-netwerken , en tot slot op OK.
7

Voeg de juiste netwerkprotocol door te klikken op Toevoegen , Protocol , Microsoft , IPX /SPX - compatibel protocol , en druk vervolgens op OK . Ga naar het tabblad Identificatie van elke computer in het Configuratiescherm en zorg ervoor dat ze allemaal toegewezen krijgen tot dezelfde werkgroep .

Inloggen 8 in om je dial - up service met de computer die de interne heeft modem geïnstalleerd , om te testen of het netwerk werkt . Zorg ervoor dat uw andere computer is verbonden met een crossover CAT5 kabel . Als je in staat bent om met succes inloggen op de dial - up service , moet uw netwerk draaien zoals ontworpen en nu kunt u gebruik maken van uw twee computers op het internet surfen met een dial - up verbinding .
< br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe naar de lijst IP-adressen 
·Hoe maak je een Rollover Conso…
·Wat is een Drie - Segment Netw…
·Hoe maak je een vast netwerk 
·Hoe te installeren Wireless Ro…
·Hoe te testen voor MCSE 
·Hoe om dubbele bestanden te vi…
·Waarom kan ik geen verbinding …
·Toegang krijgen tot andere pc'…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een gecodeerd wachtwoord kri…
·Hoe u het IP-adres resetten op een Links…
·WAN -verbindingen & Network Hardware 
·Kan ik Block een Neighbor Van Toegang to…
·Wat is een D - Link Voip ? 
·Hoe je draadloze telefoon gebruiken met …
·Wat is een ILO -kaart ? 
·Hoe kan ik een laptop gebruiken in een H…
·Hoe te verzenden een gratis fax vanaf ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com