Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is een ILO -kaart ?
Systeembeheerders vaak te beheren servers die zijn ondergebracht in verschillende locaties . Dit kan een belangrijk probleem vormen als een server uitvalt of heeft een ander groot probleem , terwijl de beheerder is niet in de buurt. Veel HP-servers zijn voorzien van een IAO , of Integrated Lights Out -kaart waarmee beheerders verbinding maken met de server om basisdienstverlening functies uit te voeren . Definitie van

Een ILO -kaart
is een server management component die is ontwikkeld door Hewlett Packard en is beschikbaar als onderdeel van de meeste HP ProLiant servers uitgebracht sinds 2006 . ILO kaarten werden ontworpen om eerdere HP remote server management producten die aangesloten via een PCI-kaart slot te vervangen . ILO -technologie maakt het mogelijk een netwerkbeheerder naar de server van de fundamentele processen op afstand beheren . De kaart heeft een netwerk -adres dat verschilt van de server primaire adres , waardoor beheer op afstand over te gaan , zelfs wanneer de server nog niet is gestart .
Connection

Vóór met behulp van een IAO -kaart moet u een Ethernet-kabel sluit u aan bij de server ILO Ethernet -aansluiting . Zodra de ILO -kaart is aangesloten op het internet , moet u het opzetten van een IAO- gebruikersaccount en IP- netwerkadres in het BIOS -menu van de server . Een netwerkbeheerder kan verbinding maken met een server ILO -kaart via een beveiligde HTTPS-verbinding met de juiste gebruikersnaam en wachtwoord . Zodra de verbinding wordt geïnitialiseerd de beheerder kan taken selecteren om uit te voeren met behulp van een text-based of grafische remote console .
Mogelijkheden

Een netwerkbeheerder kan meerdere presteren management functies met behulp van een IAO -kaart . ILO kaarten werden oorspronkelijk ontworpen voor het op afstand opstarten van een server die is uitgezet of bevroren is . Deze taak kan worden bereikt met behulp van IAO -technologie omdat de kaart loopt onafhankelijk van de rest van de activiteiten van de server . Onafhankelijkheid van de kaart maakt het ook beheerders besturingssystemen en andere disk images met behulp van de ILO installeren en configureren . De technologie kan ook worden gebruikt voor systeem monitoring hulpprogramma te beheren en uitvoeren elementaire onderhoud , hoewel beschikbare functies verschillen afhankelijk van de versie van IAO -kaart geïnstalleerd op de server .
Versions

HP heeft drie primaire vormen van IAO -kaart uitgebracht . De originele versie van ILO omvat power management functies , temperatuursensoren , kracht sensoren en basissysteem management functies . De tweede iteratie van de technologie , IAO2 , voegt een grafische console-interface plus extra beveiligingsopties en beheerprogramma's . ILO3 bevat dezelfde basisfuncties als IAO2 maar kan op afstand media en console functies veel sneller uit te voeren . Zowel IAO2 en iLO3 kaarten kunnen worden opgewaardeerd door de aankoop van een geavanceerde functies licentie van HP , deze upgrade biedt verdere onderhoud van het systeem en de prestatiemeting utilities

.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Cable online gratis te …
·Wat is een switch & een Hub ? 
·Hoe je je eigen Throwback Jers…
·Het verschil tussen Informatio…
·Hoe maak je een Web Folder Ver…
·De beste manier om mijn TV Ove…
·Hoe maak je een client voor Mi…
·Toegang tot een Remote openbar…
·Hoe te HostGator upgraden 
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe te testen 1 Gigabyte Ethernet Switch…
·Definitie van Wireless Router 
·Hoe te downloaden Mail Vanuit Exchange V…
·Hoe maak je een verbinding met een Comca…
·Verbinding maken AT & T High Speed ​​Int…
·Hoe maak je draadloos internet te krijge…
·Hoe het opzetten van een server met een …
·Hoe maak je verbinding Mijn telefoon naa…
·Hoe maak je een Self - Signed SSL Certif…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com