Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Sync Dell Laptops
Het proces van synchroniseren naar laptops is uitgegroeid tot een levensvatbare noodzaak in de digitale wereld . Deze technologische verbetering dient als een gebruiksvriendelijke transmittal tool die u toelaat om bestanden van elk type naar en van uw Dell- laptop op andere elektronische apparaten . Wat je nodig hebt
Dell USB-synchronisatiekabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats uw Dell- USB sync -kabel in een van de beschikbare USB- inlaat portals van uw computer . Steek het andere uiteinde van de USB-synchronisatiekabel op de alternatieve elektronisch apparaat . Zodra beide uiteinden van de USB-synchronisatiekabel zijn aangesloten , zal uw Dell- laptop geluid uit met een ongewone alert. Deze waarschuwing is een aanwijzing dat de laptop implementatie van de nieuwe hardware heeft gedetecteerd . Uw Dell " AutoPlay " pop - up alert moet ook verschijnen op uw scherm waarin u wordt gevraagd om te kiezen welke actie u zou willen nemen voor het aangesloten apparaat . Kopen van 2

Bypass deze stap door het sluiten van de Dell " AutoPlay " venster . Configureer in plaats daarvan de synchronisatie partnerschap entiteit van het apparaat op uw computer permanent te installeren . Dit zal elimineren uw laptop dat u het apparaat elke keer dat u verbinding maakt .
3

Klik op het pictogram "Start" , gelegen aan de onderkant - linkerzijde van het bureaublad taakbalk voortdurend te installeren . Lokaliseren en toegang tot de map "Configuratiescherm " . Klik op de optie " Netwerk en internet " . U ziet nu een lijst van de verbinding en communicatie bronnen met betrekking tot uw laptop en hoe het kan worden gecombineerd met externe bronnen .
4

Klik op " Sync Center " om de synchronisatie-instellingen te configureren . Van uw laptop Sync Center portaal zal verschijnen met een lijst met opties in het linker paneel en een tafel . De inrichting van uw laptop is momenteel verbonden aan moeten worden opgenomen onder de " Naam en categorie " tabbladen . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het apparaat om het partnerschap eigenschappen bekijken en configureren . Een lijst met opties moeten verschijnen voor de configuratie woning .
5

Vink het vakje "Allow USB Connections " , direct links van de optie . Dit zou de enige vakje aangevinkt in de lijst met opties te zijn . Vinkje bij alle andere dozen om de functionaliteit van toekomstige verbindingen te waarborgen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Het wijzigen van de DNS -numme…
·Hoe te Secure Remote Access 
·Hoe maak je automatisch Stuur …
·Wat is het doel van een RJ45-p…
·Inleiding tot Combinatorics 
·Hoe te Outside Poorten op PIX …
·Hoe een RJ45 Make 4 - Way Modu…
·Hoe te Controle Codes Stuur ee…
·Wat is een Telecom Specialist …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Nadelen van de Client Server Architectuu…
·Hoe zet ik een e-mailadres van een Inbox…
·Hoe maak je verbinding met een draadloze…
·Hoe het opzetten van een DD - WRT router…
·Basic LAN Technician Gereedschap 
·Hoe het opzetten van een momentopname we…
·Hoe Business Networks Secure 
·Over Wireless Ethernet Cards 
·Electronic Telecommunicatie Projecten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com