Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Basic LAN Technician Gereedschap
Een LAN- technicus is de taak om ervoor te zorgen het netwerk levert betrouwbare en veilige diensten om de communicatie van een organisatie en de operationele behoeften te voldoen . De goede werking van een netwerk wordt steeds meer en meer kritiek van de eisen voor complexer en dynamischer zakelijke dienstverlening . Gelukkig zijn er verschillende netwerk management , monitoring en troubleshooting tools beschikbaar zijn voor LAN- technici te helpen hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren . Netstat

Dit command - line tool toont het netwerk verbonden datastructuur waaronder actieve TCP-verbindingen , poorten die luisteren , Ethernet- statistieken , de IP-routeringstabel en IP- statistieken . Het voert statistieken voor het volgende : Protocollen , Local Address , Buitenlandse Adres en staat. Lokaal adres staat voor de lokale computer en de poortnummers wordt ingezet . Buitenlandse Adres geeft het IP- adres en het poortnummer van de externe computer waarop het stopcontact is verbonden .
Netcat

Deze tool leest en schrijft data over TCP of UDP netwerkverbindingen . Deze tool werd ontwikkeld om een ​​krachtige back - end tool die gebruikt kan worden of ingesloten door andere software. Het is een handig hulpmiddel met verschillende functies op het gebied van debugging en exploratie . Het wordt verlengd door het toevoegen van functies aan vele andere soorten socket zoals SSL -encryptie en SOCKS proxies ondersteunen .
Look @ LAN Network Monitor

Look
@ LAN Network Monitor wordt gebruikt om een ​​netwerk te controleren en op te sporen en te analyseren uw netwerk nodes . Deze tool kunt u waarschuwingen verzenden in geval van eventuele wijzigingen in de knooppunten . Deze tool toont alle beschikbare knooppunten en gedetailleerde statistieken en de scanresultaten te betrekken elke computer van het netwerk , met betrekking tot real -time trace route rapport , ping- resultaten en de actieve services .
CiscoWorks LAN Management Solution ( LMS )

Deze tool biedt de uitgebreide management tools die nodig zijn om te vergemakkelijken het configureren , beheren , monitoren en oplossen van problemen Cisco netwerken . Het beschikt over een systeem voor informatie -apparaat over het beheer van applicaties , automatisering van apparaatbeheer , inzicht te delen in de capaciteit van het netwerk en het vinden van netwerkproblemen . Met basis netwerk kennis , kan LMS sterk verminderen netwerkbeheer werklast .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe u uw interne WiFi Card Ran…
·Hoe maak je een Facebook Accou…
·Hoe te Tapes formaat met NetBa…
·Over NBF Protocol 
·Hoe maak je een router Antenne…
·Hoe wijzig ik de instellingen …
·Wat is TFTP in Netwerk ? 
·Hoe CD Burning functies in VBS…
·Voordelen van Netwerk Hubs 
  Related Articles
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
Hoe te delen Draadloos internet via een …
How to Set Up een EDUP Wireless LAN-adap…
Hoe maak je een draadloze router Hechten…
Hoe maak je een Belkin Basic router bijw…
Hoe je 2 WiFi Routers worden gebruikt op…
  Netwerken Articles
·Hoe Network Cables Split 
·Hoe maak je een NetGear 606 Reset 
·Hoe vindt u de DHCP- hostnaam in XP Home…
·Wat voor soort router voor 2Wire ? 
·Hoe maak je een Roku Streaming Player te…
·Hoe maak ik een verkeerde 169 IP-adres w…
·Hoe maak je een PCI Wireless Card config…
·Hoe maak je een US Robotics 56K Voice PC…
·Hoe maak je verbinding met een externe c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com