Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Mobiliteitsmanagement Protocollen
Mobile - apparaat technologieën zich snel hebben ontwikkeld , waardoor gebruikers op internet gebaseerde mobiliteit diensten te gebruiken . IP mobiliteitsmanagement protocollen zijn ontworpen om de mobiele diensten mogelijk te maken . De prestaties van mobiliteitsmanagement protocollen zal een enorme impact hebben op de ervaringen van de gebruikers hebben . De prestaties en kenmerken van de verschillende mobiliteit - beheer protocollen zijn belangrijk om te beoordelen in termen van signalering . Intra - Domain Management Protocol ( IDMP )

De ontwikkeling van een effectieve IP - gebaseerde micro - mobiliteit management systeem naar knooppunt mobiliteit beheersen binnen een domein heeft onlangs trok veel aandacht . Dergelijke systemen zijn de sleutel tot het verkrijgen naadloze integratie van mobiele netwerken met het IP - gebaseerde netwerken van het internet . IDMP is bedoeld om de mobiliteit te beheren binnen een domein , de zogenaamde micro - mobiliteitsmanagement voor de volgende generatie draadloze netwerken . IDMP is modulair en eenvoudig gezien hiervoor bestaande protocollen zoals Mobile IP ( Internet Protocol ) . Vele cellulaire - netwerk providers hebben IP - gebaseerde mobiliteit management oplossingen aangeboden om real-time toepassingen in de volgende generatie netwerken te ondersteunen . De eigenschappen van dit protocol zijn de mogelijkheid om pakketten te verzenden naar de mobiele nieuwe punt van bevestiging en om ervoor te zorgen pakketten behoorlijk worden overgedragen tijdens de hand - offs en bewegingen .
Proxy Mobile IPv6

Mobile IPv6 is een netwerk - gebaseerde mobiliteitsondersteuning verwijzing dat is de standaard oplossing voor wereldwijde mobiliteitsmanagement in IPv6- netwerk voor mobiele node , terwijl de Proxy Mobile IPv6 is een netwerk - gebaseerde mobiliteitsmanagement protocol . Dit netwerk - gebaseerde mobiliteitsmanagement maakt IP mobiliteit voor een gastheer zonder dat het deelnemen aan een van de mobiliteit -geassocieerde signalering . Het netwerk is verantwoordelijk voor het beheer IP mobiliteit van de host . De mobiliteit entiteiten in het netwerk kunnen de activiteiten van de ontvangende volgen en leiden tot de gevraagde mobiliteit signalering . Proxy Mobile IPv6 biedt mobiliteit aan IPv6-hosts die geen Mobile IPv6 bezitten in hun stack . Dit wordt bereikt door de uitbreiding van Mobile IPv6 signalering .
A Multi - Hop - Mobility Management Protocol

Mobility - beheerprotocollen
die cellulaire en ad - hoc -netwerken te integreren zijn momenteel in onderzoek . Er zijn geen gestructureerde mobiliteit - beheer protocollen voor deze heterogene multi- hop netwerken . Dit type protocol is ontworpen om een mobiele node in een compleet netwerk met minimale overheadkosten te volgen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Network Access & Bluetooth 
·Hoe Hook Up Netgear Dual 
·Hoe een router signaalsterkte …
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Hoe maak je een PC Setup Als e…
·Hoe beveilig ik mijn D - Link …
·Hoe de Wireless Network -wacht…
·Hoe maak je draadloos via een …
·Wat is gratis openbaar Wi - Fi…
  Related Articles
Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
802.11 Beveiligingsprotocollen 
Wlan Beveiligingsprotocollen 
GSM MAP Protocollen 
IEEE 802.15.4 protocollen 
Soorten Wireless Protocollen 
WEP-beveiliging Protocollen 
MiWi Protocollen 
802.11x Protocollen 
  Netwerken Articles
·Een statisch IP adres te vinden 
·Wat zijn de Port Staten in een RWZI Impl…
·Het automatisch laden DHCP op Netgear 
·Hoe te detecteren als de bandbreedte wor…
·Hoe maak je een Storage Zone te gebruike…
·Computer verificatiemethoden 
·Hoe te Connect 2 laptops op een printer 
·Hoe maak je een Self - ondertekend certi…
·Inleiding Transmission Control Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com