Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je draadloos via een LAN
Een lokaal netwerk ( LAN ) is een onderling verbonden groep computers en randapparatuur zoals printers of opslagapparaten . Het belangrijkste doel van een LAN is om de middelen van het netwerk te delen tussen de aangesloten computers . De computers zijn gewoonlijk verbonden met Ethernet kabels. Het is echter mogelijk om netwerkbronnen zoals internet delen via het draadloze LAN , door het installeren van een draadloze router in het netwerk . Het netwerk moet een breedband modem gebruiken om verbinding met het internet en de computer moet beschikken over een draadloze adapter geïnstalleerd . Wat je nodig hebt
Wireless Router
Breedbandmodem
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de draadloze router op de breedbandmodem . Steek een uiteinde van de Ethernet- kabel in de "WLAN " of " WAN " poort aan de achterkant van de draadloze router en het andere uiteinde in de Ethernet-kabel -poort van de modem . Schakel beide apparaten . Steek een uiteinde van een andere Ethernet-kabel in een open " bedraad " poort van de router en de andere in de Ethernet- poort op een computer . Kopen van 2

Plaats de installatie -cd van de draadloze router in het schijfstation van de computer aangesloten op de router . Het venster Installation Wizard wordt geopend . Volg de aanwijzingen van de wizard om de router te configureren en te installeren . Bijvoorbeeld , noem het draadloze netwerk en voeg beveiligingscodering wanneer daarom wordt gevraagd . Kies tussen WPA of WEP-beveiliging .
3

Klik op de knop "Finish" wanneer de wizard installatie is voltooid . Om verbinding met de router in de toekomst , typ het IP-adres van de router in de adresbalk van een webbrowser . Een voorbeeld van een gemeenschappelijke standaard router IP-adres 192.168.1.1 . Raadpleeg de handleiding van uw router exacte adres .
4

Sluit de computers op het nieuwe draadloze netwerk . Klik op ' Start' en vervolgens op "Configuratiescherm" en selecteer " Netwerk en internet" uit de lijst met opties . Klik op " Verbinding met een netwerk " onder "Network and Sharing Center . " Een pop - up lijst van beschikbare netwerken zal verschijnen op de rechterbenedenhoek van het scherm .
5

Klik op uw draadloze netwerk om het te selecteren , klik op de knop " Connect " . Voer indien van toepassing het netwerk wachtwoord . De computer is nu verbonden met het draadloze netwerk en al zijn gedeelde bronnen . Herhaal deze procedure voor elke computer op het netwerk . Eenmaal draadloos verbonden , kunt u de Ethernet- kabels van de computers en de bekabelde router uit het netwerk te verwijderen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Internet Ontvang via ee…
·Definitie van 3G-netwerk 
·Hoe een computer te convertere…
·Wat zijn de meest voorkomende …
·Hoe je Draadloze frequentie wi…
·Hoe om uw draadloze netwerk ui…
·Hoe kan ik een Internet Networ…
·De D - Link adapter werd niet …
·Hoe de Wi - Fi- netwerk signaa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless schotel antenne…
·Hoe kan ik een HP Mini Met 3G-modem 
·Soorten Firewalls naar een Business Netw…
·Zijn Netgear Routers compatibel met KVM-…
·Kan Bluetooth worden gehackt ? 
·VBS CopyFolder Permission Denied 
·Soorten Kabels Nodig om Hook Up een rout…
·Hoe te gebruiken Omron Host Link Met CS1…
·Hoe je Squid proxy -server configureren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com