Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Soorten Firewalls naar een Business Network Protect
Bedrijven die computer netwerken opereren en die het mogelijk maken werknemers om verbinding met het netwerk, zowel van binnen als buiten gebruik firewalls als een vorm van zekerheid . Bovendien kunnen bedrijven firewalls ter bescherming van de individuele computers die deel uitmaken van het netwerk , inclusief werkstations en laptops werknemers , zelfs wanneer de systemen niet in het netwerk . Functie

Firewalls
voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot het netwerk en de objecten binnen netwerken . Firewalls onderzoekt de datapakketten die proberen om door de firewall en kunnen pakketten die verschijnen om virussen of andere kwaadaardige code zijn of die niet voldoen aan een aantal andere criteria te verwerpen . Firewalls kan de toegang blokkeren zowel in en uit een netwerk . Dit is vooral handig wanneer een bedrijf ' netwerk verbinding maakt met het internet , zodat externe gebruikers of medewerkers in vestigingen kunt openen . In deze gevallen kan de firewall toestaan ​​dat de business ' medewerkers toegang tot het netwerk , maar blokkeert ongeautoriseerde gebruikers die zou kunnen proberen om verbinding met het netwerk via het internet .
Soorten

Firewalls vallen in te brede categorieën , of types . Hardware - gebaseerde firewalls vertrouwen op bepaalde hardware apparaten waarvan firmware voert het pakket onderzoek en het blokkeren van processen . Software - firewalls zich op de computersystemen beschermen zij , zoals in het geval van de ingebouwde firewalls in het Windows besturingssysteem ( OS ) . Omdat hardware gebaseerde firewalls gebruiken middelen van een speciaal apparaat , en niet eens de middelen van een systeem in de manier waarop software firewalls doen , kunnen ze meer robuust. Anderzijds kunnen firewalls dat de OS verblijven bescherming mobiele computers die werknemers kan buiten het netwerk aan te bieden . De twee typen firewalls elkaar niet uit en kan worden gebruikt in combinatie . Een Windows XP- werkstation kan de ingebouwde firewall ingeschakeld en kan ook verbinding maken met een Windows- netwerk dat steunt op een router met een hardware - gebaseerde firewall .
Gebruik
< br

Bedrijven > gebruiken firewalls om hun gegevens , applicaties en systemen te beschermen . Bedrijven kunnen gegevens die essentieel is voor de werking van het bedrijf zelf , zoals personeels -en administratieve gegevens , alsmede gegevens over klanten , leveranciers en partners . Bedrijven gebruiken firewalls om ervoor te zorgen dat hackers geen toegang tot applicaties en gegevens van buiten het bedrijf ' netwerk .
Voordelen

Firewalls
zijn onderdeel van een groter geheel van beveiligingsmaatregelen die bedrijven in te voeren . Deze maatregelen omvatten , bijvoorbeeld , identity management platforms om ervoor te zorgen dat de gebruikers zijn wie ze zeggen te zijn , anti - malware-toepassingen zoals anti - virus en anti - spyware , en end - point biometrische beveiligingssystemen, zoals vingerafdruk lezers. Firewalls zijn bijzonder voordelig in dat ze bescherming bieden single-point - of-entry wier handelen beheerders kunnen controleren en opnemen . In deze rol , firewalls vormen de eerste verdedigingslinie bij de bescherming van een bedrijf ' digital assets .
Overwegingen

Bedrijven
dat inzetten firewalls moeten erkennen dat firewalls onderhoud nodig in de tijd en dat dergelijk onderhoud vergt een gespecialiseerde vaardigheden . Zowel hardware als software firewalls nodig patches en updates van kracht blijven . Tegelijkertijd moeten bedrijven zorgen te zwaar niet te vertrouwen op firewalls voor de veiligheid , met uitsluiting van andere vormen van beveiliging .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe je Track de VNC 
·Hoe te Geblokkeerde URL Deblok…
·Symantec Endpoint Systeemverei…
·Hoe een Britse proxy server ge…
·Dovecot verificatiemethoden 
·Hoe te Secure Wireless Creëre…
·Workstation Door Inactiviteit …
·Het doel van een digitaal cert…
·Hoe kan ik een SSL- provider k…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe een Apache server te beveiligen 
·Hoe snel is Road Runner Lite vergeleken …
·Hoe maak je verbinding met een domein me…
·Hoe maak je een 56k modem installeren op…
·Hoe je aan te melden bij Pix 501 
·Soorten Home Networks 
·Hoe maak ik een computer instellen op ee…
·Wat doet GPRS voor? 
·Hoe kan ik PHP -bestanden uploaden naar …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com