Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe om uw draadloze netwerk uitbreiden voor meer bereik
Draadloze netwerken , voornamelijk WiFi gebaseerde , zijn nu vaak in de meest technisch onderlegde huizen en bedrijven . Het verhogen van het bruikbare bereik van uw toegangspunt kan enigszins worden van een kunstvorm , maar het moet van essentieel belang bij het maximaliseren van de prestaties van uw draadloze netwerk worden beschouwd . Instructies
1

Het kiezen van een centrale locatie voor uw toegangspunt ( of draadloze router ) is van cruciaal belang om het meeste bereik . Wi- Fi is een relatief laag vermogen standaard en kunnen niet door metaal , waaronder metaal screening.The ideale locatie zou hoger zijn dan de hoogte van de meeste gebruikers zouden worden met behulp van hun Wi - Fi-apparaten , bij voorkeur met een duidelijke 360 graden pad vrij van obstakels zijn. De slechtste situatie zou zijn waar het apparaat is verborgen achter een metalen archiefkast of geplaatst op de grond achter een metalen desk.If is er behoefte aan het draadloze apparaat uit het zicht , misschien voor decoratieve doeleinden , de installatie van uw toegangspunt boven verborgen een verlaagd plafond of in een kast zou een goede keuze zijn . kopen van 2

Je moet om te testen waar het signaal aanvaardbaar is en waar de kwaliteit van het signaal en de prestaties van het netwerk zijn niet aan de verwachtingen . Misschien is de eenvoudigste manier om uw netwerk te testen is om te wandelen naar verschillende locaties in uw kantoor ( of thuis ) en controleer de kwaliteit van het signaal van je netwerk kaart in uw notebook is de rapportage . Houd in gedachten dat de signaalkwaliteit uitlezing is niet onmiddellijk en die je nodig hebt om een minuut of twee wachten voordat je kunt bepalen wat de kwaliteit van het signaal voor die locatie is.Netstumbler is een uitstekend hulpmiddel voor deze baan en is beschikbaar als een gratis download . Dit signaal toewijzing wordt vereist wanneer het draadloze apparaat is verplaatst naar een nieuwe locatie , zodat u de effectiviteit van de verhuizing kan evalueren .
3

Diverse fabrikanten , waaronder Linksys en TrendNet , verkopen high - gain antennes , soms ten onrechte aangeduid als signaal boosters . Afhankelijk van de specificaties van het draadloze apparaat dat u gebruikt , kunnen deze aftermarket antennes verdubbelen of zelfs verviervoudigen het bereik van uw draadloze network.Using een high - gain antenne zal uw bereik te vergroten in het horizontale vlak door het verminderen bereik op het verticale vlak . Als uw draadloze netwerk diensten twee of meer verdiepingen , met behulp van een high - gain antenne zou kunnen stellen voor iedereen op de eerste verdieping te verbinden met een hoge kwaliteit van het signaal terwijl het elimineren van iedereen op de tweede of derde verdieping uit te kunnen sluiten .
< Br >

Versterkers 4 kan een andere optie voor het vergroten van het bereik te bieden . Niet alle versterkers zijn gelijk geschapen . Wi- Fi- versterkers worden verkocht door nominaal vermogen . Maten meestal variëren van 500 mw ( 500 milliwatt of halve watt ) om een ​​volledige watt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Is er een manier om uw hele hu…
·Hoe het opzetten van DD - WRT …
·Hoe maak je een directionele a…
·Hoe bereik vergroten op een Wi…
·De CTP Protocol 
·Verbinding maken met een draad…
·Mobiele ad hoc Network Routing…
·Wat is ingebouwd Wi - Fi? 
·Voordelen & Nadelen van draadl…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De voordelen van een jailbroken Apple TV…
·Hoe maak je een computer opgeven in Fire…
·Ethernet 802.3x Full Duplex protocol 
·Hoe je DNS configureren op een Xserve 
·Hoe je Cisco Catalyst 2950 configureren …
·Hoe te verbinden Twee Laptops Met behulp…
·Wat is een Novell 5.1 NDS Server ? 
·Hoe kan ik een Xbox Wireless Internet Ad…
·Definieer Enterprise Security 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com