Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Voordelen & Nadelen van draadloze beveiliging
Draadloze beveiliging voor lokale netwerken is verbeterd door de jaren heen en biedt nu een redelijke beveiliging voor organisaties met WLAN's . Zoals bij elke technologie, zijn er voor-en nadelen bij het gebruik van draadloze beveiliging op uw LAN . Een goed begrip van beide kan u helpen een verstandige beslissing te nemen bij de uitvoering van uw draadloze LAN-netwerk . Prestaties

Data-encryptie
is de primaire methode van het beveiligen van een draadloos LAN , en encryptie neemt machinecycli en bandbreedte . Encryptie is een wiskundig algoritme dat een processor , en het proces van versleuteling geeft een veel groter pakket dan het oorspronkelijke ongecodeerde tekst . De encryptie proces een negatieve impact prestaties van elke computer , hetzij op de hoofd-CPU of de processor op de netwerkkaart . De grotere versleutelde pakketjes negatieve invloed op de algemene prestaties van het netwerk . Voor onbeveiligde netwerken is er geen invloed op de prestaties , zodat de prestaties effecten van beveiliging zijn een nadeel .
Veiligheid
p De meest voor de hand liggende voordeel van draadloze beveiliging is dat het de vertrouwelijkheid die u wilt voor uw persoonlijke of zakelijke gegevens . Een goed beveiligd draadloos netwerk biedt een gebruiker met het vertrouwen dat zijn netwerk en de informatie die over deze beveiligd zijn tegen hackers .
Implementatie

De implementatie van draadloze veiligheid kan zowel een voordeel en een nadeel zijn . Voor kleine netwerken , zoals ad -hoc draadloze netwerken , toepassing van de veiligheidsvoorschriften is helemaal niet moeilijk en dit is een enorm voordeel . Echter , voor een bedrijf met honderd gebruikers en meerdere draadloze toegangspunten , het opzetten van beveiliging kost enige tijd, inspanning , kennis en geld . De meeste bedrijven die het opzetten van een draadloos netwerk doen voor de flexibiliteit die het geeft , en zijn bereid om de nadelen die komen met implementatie verduren .
Compatibiliteit

Draadloze netwerken
kunnen verschillende encryptie schema's in dienst van WEP , dat is de oudste , tot WPA2 , de nieuwste . Dit is goed in dat oudere besturingssystemen kunnen verblijven op het netwerk , maar het nadeel is dat WEP minder veilig dan WPA2 en slechts een coderingsschema kan worden gebruikt op een draadloos netwerk tegelijk . Als je moet ondersteunen oudere besturingssystemen , moet je de minder veilige encryptie -algoritme , dat is een groot nadeel te gebruiken . In dit geval is het het beste om het besturingssysteem te upgraden en gebruik maken van de meest geavanceerde encryptie beschikbaar .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Qwest Vervang 2701HG - …
·Bluetooth USB Dongle instructi…
·Wat is Bluetooth -technologie …
·Wat is een Wireless PC -adapte…
·Hoe maak je een lange afstand …
·Wat Beveiligingsinstellingen Z…
·Hoe kan ik zoeken voor Wireles…
·De CTP Protocol 
·Hoe kan ik een MAC Address Fil…
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
  Netwerken Articles
·Hoe te wijzigen een Transmission Rate 
·Hoe om uw eigen webcast Maak for Kids 
·Hoe maak je een draadloze router Werk aa…
·Kan een Power Surge Ruïne van een DSL -…
·Oovoo : Hoe het werkt 
·Cluster /IP Conflict 
·Het doel van het Spanning Tree Protocol 
·How to Make & Verkoop Organic Cosmetics 
·Wat is een Proxy -nummer ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com