Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe Set Up Internet DSL -modems en routers op de AirPort Extreme
Geïntroduceerd in 2003 , is AirPort Extreme draadloze router van Apple voortdurend geprezen door technische experts en beginners zowel voor zowel de functionaliteit en design . De AirPort Extreme is compatibel met zowel Mac als Windows -computers , en heeft de bandbreedte om gelijktijdig te ondersteunen maximaal 50 gebruikers . De meeste gebruikers hechten de AirPort om ofwel een kabel- of DSL-modem , afhankelijk van het type van breedband service die ze onderschrijven . De AirPort Extreme is een echte plug - and- play wanneer aangesloten op een kabelmodem , maar vereist een beetje meer configuratie bij gebruik van DSL . Wat je nodig hebt
DSL -modem
Ethernet RJ - 45 -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een Ethernet -kabel van uw computer naar een van de netwerk -aansluitingen in de achterkant van het apparaat ( aangeduid door een symbool " pijl " ) . Zet de AirPort en start vervolgens de AirPort-configuratieprogramma op uw computer . Op een Macintosh , deze is te vinden in het "Utilities " map zich in de map "Programma's " . Als de software niet op uw computer ( of u gebruik maakt van een Windows-pc ) is geïnstalleerd , gebruik dan de cd gevoegd met de router om de software te installeren . Kopen van 2

Markeer het AirPort- apparaat in de linkerkolom en klik vervolgens op de "Setup Manual" knop om het configuratievenster te openen . Onder het pictogram " AirPort " , klikt u op het tabblad " basisstation " om uw apparaat benoemen en om het een wachtwoord om ongeautoriseerde gebruikers te ontmoedigen het veranderen van de instellingen te geven . Op het tabblad " Wireless " , selecteer " Creëer een draadloos netwerk " in het pull - down menu , geef uw draadloze netwerk een naam en een wachtwoord verschaffen dat beschermt uw netwerk .

Klik 3 op het pictogram " Internet " om uw DSL- instellingen te configureren . Selecteer ' PPPoE ' uit het venstermenu 'Verbind Met behulp van " pull - down menu . Vul uw DSL gebruikersnaam in het veld "Account Name" en uw wachtwoord in het " Password : " velden . Deze informatie wordt verstrekt door uw DSL-provider en is meestal onderdeel van de eerste informatie -pakket . Klik op het tabblad PPPoE en selecteer " Always On " uit het menu "Verbinding" . Voer uw domeinnaam in het veld " Domain Name " als uw provider dit vereist .

Klik op de knop 'Update' in de rechterbenedenhoek als u klaar bent met het invoeren van de gegevens 4 . U wordt geadviseerd dat de AirPort- apparaat opnieuw gestart te worden en dat eventuele draadloze diensten totdat het opnieuw is opgestart zal worden beëindigd . Selecteer " OK " in dit venster .
5

Sluit de AirPort- apparaat aan op uw DSL-modem met een Ethernet RJ - 45 -kabel . Bevestig de kabel wordt aangesloten op de meest linkse aansluiting , die wordt aangeduid met de "cirkel " icoon (in tegenstelling tot het symbool " pijl " ) . Schakel de DSL -modem , wacht 45 seconden tot het opstarten en dan proberen om online te gaan . U kunt zowel een draadloze computers of die door een Ethernet-kabel aangesloten op de AirPort gebruiken om toegang tot het internet .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Wat is een Wireless Network Ro…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Het automatisch laden IPv6 in …
·Hoe maak je een WPA2 - PSK ( A…
·Hoe je poorten openen in een M…
·Hoe een D - Link draadloze rou…
·Hoe te openen een Netgear Port…
·Hoe een AirCard Sluit een rout…
·Router Connection Speed ​​Vs .…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te bespoedigen een kabelmodem tot 12…
·Hoe maak je een Active Directory- profie…
·Hoe te verwerven van een domeinnaam 
·Hoe je Wireless Delete 
·Wat is er nodig om Stel Wi - Fi -verbind…
·Definieer Gprs 
·Mobile IP protocollen 
·Apache Uploaden Limits 
·Hoe je kabel en Ethernet Een End Referen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com