Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is Bluetooth -technologie en hoe werkt het ?
In de wereld van draadloze netwerken , Bluetooth is een van de technologieën die u waarschijnlijk tegenkomen . Bluetooth -technologie houdt korte afstand radio-uitzendingen en het de bedoeling om de noodzaak voor kabels en draden te elimineren . Het kan gebruikt worden met computers , mobiele telefoons en andere elektronische apparaten in het kantoor . Wat is Bluetooth ?

Bluetooth
is een technologie die wordt gebruikt om signalen tussen elektronische apparaten te sturen . Het uiteindelijke doel van deze techniek is om zich te ontdoen van kabels en maak uw kantoor en uw leven makkelijker om mee te werken . In plaats van te vertrouwen op kabels , kan een apparaat met een draadloos signaal naar de andere en worden onmiddellijk geïnterpreteerd . Dit geeft u acceptabel functioneren zonder zich zorgen te maken over het aansluiten van uw apparaten of struikelen over draden de hele tijd .
Hoe het werkt

Bluetooth
is een technologie die bedoeld is voor gebruik in een kort bereik omgeving . Bijvoorbeeld, veel Bluetooth apparaten hebben een bereik van ongeveer 30 tot 40 voet . In sommige gevallen kunt u Bluetooth -apparaten die een bereik hebben van maximaal 100 meter. Wanneer u een Bluetooth-apparaat te gebruiken , het codeert informatie op een radiosignaal en zendt het uit aan andere Bluetooth- apparaten binnen het bereik . Het andere apparaat pikt vervolgens op het signaal en een actie is voltooid .
Bluetooth-apparaten

In de wereld van de technologie van vandaag , zal je veel apparaten die vinden zijn Bluetooth ingeschakeld . Bijvoorbeeld , de meeste van de mobiele telefoon op de markt zijn Bluetooth -mogelijkheden . De meeste computers nu ook compatibel zijn met Bluetooth -technologie . Naast computers en telefoons , kunt u ook vinden in hoofdtelefoons , luidsprekers en andere home entertainment-apparaten . U vindt het ook in het kantoor van accessoires zoals printers , toetsenborden en computermuizen . Het is ook steeds vaker in voertuigen .
Gebruikt

Bluetooth
kan worden gebruikt om gegevens draadloos overdragen of kan worden gebruikt om andere bedieningsinrichtingen. Bijvoorbeeld , als u gebruik maakt van een Bluetooth-toetsenbord , kunt u typen en de commando's zal worden verzonden naar uw computer . U kunt een Bluetooth-headset gebruiken voor uw mobiele telefoon en praten zonder de telefoon vast te houden tot aan je oor . Je kan ook bestanden overzetten tussen uw computer en uw telefoon , of tussen twee mobiele telefoons .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Draadloze computer zal geen ve…
·Network Performance Measuremen…
·Informatie over 3G 
·Soorten Wireless 
·Hoe maak je verbinding met een…
·Zelfgemaakte USB WiFi Antennes…
·Heeft Bluetooth straling uitze…
·Wi- Fi- Tools voor Windows 
·Problemen met een Compaq Presa…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe te om Uw Schrijven Online Portfolio 
·Ik kan niet pingelen op Sony 
·Hoe PowerPoint- Run in SharePoint 
·Hoe vindt u de WPA2- sleutel voor mijn R…
·Hoe maak je een configuratiebestand opsl…
·Belangrijke Diensten die door de Interne…
·Hoe te Forward poort PS3 Netgear 
·Netbook Vs . Notebook 
·Windows HomeGroup Help 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com