Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Belangrijke Diensten die door de Internet
In deze moderne wereld , is het internet essentieel voor levende geworden , werken en gemakkelijk communiceren met mensen, of in de volgende kamer of aan de andere kant van de wereld . Enkele belangrijke diensten die door het internet zijn gemeengoed geworden , zoals e-mail , het World Wide Web en makkelijk en direct toegang tot alle soorten informatie . Deze nu gemeenschappelijke diensten kunnen mensen een deel van de wereld veel groter geworden . Communicatie , onderwijs , e - commerce en onbeperkte toegang tot informatie op het internet bieden talloze voordelen . World Wide Web

Het World Wide Web en het Internet functie bij elkaar, maar zijn niet hetzelfde . Het World Wide Web functioneert als deel van het internet voor gebruikers . Het internet fungeert als een enorm elektronisch communicatienetwerk en het World Wide Web maakt het navigeren op het internet gemakkelijker te maken door gebruik te maken van hyperlinks en grafische user interfaces tussen de verschillende adressen op computers over de hele wereld . Denk aan het internet als het verstrekken van de stichting en de structuur , terwijl het Web gebruikt het internet om communicatie , informatie en toegang tot allerlei digitale diensten .
Electronic Mail

beter bekend als e-mail , elektronische post begon als een nabeschouwing op het internet . Vandaag de dag , e-mail houdt de nummer een positie als de meest populaire dienst aangeboden op het internet . Een protocol voor het verzenden , ontvangen en opslaan van elektronische berichten , is e-mail uitgegroeid tot de favoriete methode van communicatie . De US Postal Service behandelt ongeveer 200 miljard poststukken per jaar . E-mail service op het Internet handvatten rond 247000000000 e-mails per dag.
Health Information Access

Individual computers
heeft externe toegang tot informatie die is opgeslagen op andere computers of servers overal in de wereld in een kwestie van seconden . Het Pew Research Center schat dat 59 % van de volwassenen gaan op het internet om gezondheidsinformatie te zoeken . 80 % van de zorgverleners toegang hebben tot het internet en het gebruik dat de toegang tot informatie over gezondheid te helpen met hun dag - tot-dag werk taken . Internet toegang tot gezondheidsinformatie kan de kwaliteit van de zorg te verbeteren , bieden 24 uur per dag toegang tot medische of gezondheidsinformatie en laten meer efficiënte behandeling van specifieke gezondheidsproblemen .
E - Commerce

de mogelijkheid om zaken te doen zonder de gebruikelijke beperkingen van tijd of afstand maakt e - commerce een van de belangrijkste diensten die door het internet . Met de enkele klik van een muis , kan online klanten bijna alles dag en nacht te kopen van het comfort van hun eigen huis . Aangezien menselijke interactie en de noodzaak van een werkelijke brick - and- mortar locatie niet achterhalen in de e - commerce vergelijking , zakendoen op het internet niet zo veel kosten . Deze niveaus de zakelijke speelveld en kunnen kleine bedrijven om te concurreren met grote bedrijven .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Vista configureren voor Co…
·IP Subnetting Voorbeelden 
·Hoe de Subnetmask Bereken 
·Hoe te versturen Bulk Email On…
·Hoe Set Up Quorum in Vmware 
·LG 8350 Tools for Mac 
·Hoe te DirecTV Get op uw compu…
·Wat is NTP Jitter ? 
·Hoe afdrukken vanaf de externe…
  Related Articles
Hoe kan ik Routers om WiFi toegang vanaf…
De voors en tegens van het gebruik draad…
Welke soorten van Wireless WAN Services …
Wat Frequentie is belangrijk om Wireless…
Hoe maak je VOIP Mobiele diensten Krijg 
Soorten VoIP-diensten 
Hoe te Aantallen op VoIP Services Toets 
Assured Services Session Initiation Prot…
Hoe je VPN Services Herstart op een Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe de Ping in Battlefield 2 
·Hoe te Verscheidene Internet-verbindinge…
·Hoe te verbinden met een draadloos netwe…
·Hoe u uw computer veilig in een draadloz…
·Gebruik van Blu - ray Disc kopieermachin…
·Hoe maak je een signaal Booster Maak voo…
·Hoe het opzetten van een DMZ Linksys 
·Hoe Hook Meer dan een router in huis 
·How to Set Up Draadloos internet voor ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com