Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is Mbps download snelheid ?
Megabits per seconde , of Mbps , meldt de snelheid gegevens worden overgebracht . De kleine letter " b " betekent dat de meting in bits , maar snelheden worden soms uitgedrukt als bytes met een hoofdletter " B " Aangezien het vereist acht bits een byte maken onderscheid tussen Mbps Mbps en is vrij groot . Download snelheden gemeten worden met bits per seconde , kilobits per seconde of megabits per seconde . Bits en Bytes

Computers slaan en te gebruiken informatie in groepen van getallen , met binair getal notatie , of Base 2
. Elk bit wordt vertegenwoordigd door een nul of een , en elke acht bits die samen een byte . Een kilobyte is 1024 bytes en een megabyte is 1024 kilobytes . Wanneer gegevens worden overgedragen tussen computer -apparaten , wordt het afgebroken in kleine eenheden die kunnen worden gecontroleerd op juistheid met behulp van een speciale byte aan gegevens heet een checksum .
Baud Rate

Modems werden ontwikkeld om bit streams of verzamelingen van databits , die kunnen worden gemonteerd, omdat bytes overdragen . Hierdoor konden mensen om tekstberichten over en weer te sturen , of uitwisselingsprogramma's , afbeeldingen of andere gegevens . Vroege modems waren alleen in staat om betrouwbaar overbrengen kleine hoeveelheden gegevens op een moment , en de modem snelheid weerspiegelde de bits per seconde of bps . De baudrate , of overdrachtsnelheid , begon te worden uitgedrukt in basispunten , en het was logisch om gewoon toe te voegen een kwalificerende teller als snelheden verhoogd . Een 56K modem , bijvoorbeeld , is ontworpen voor een maximale doorvoer van iets meer dan 56 Kbps of 56 kilobits per seconde leveren .
Netwerksnelheden

bedraad netwerk kan draaien met een snelheid van meer dan 100 Mbps , en nieuwe data -overdracht methoden kunt nog snellere overdrachtsnelheden , gemeten in Gbps , gigabit per seconde . Bestanden uitwisselen via een draadloze netwerkverbinding wordt meestal gemeten in megabits per seconde , of Mbps en kan honderden megabits overzetten op een moment .
Download Proximity

Door de manier waarop het internet werkt , is je download snelheid beïnvloed door externe factoren . De informatie die u aan het downloaden moet worden overgedragen van de host locatie voor u , maar het is zelden een rechtstreekse verbinding . In plaats daarvan , de data word doorgegeven van server naar server , altijd op zoek naar de kortste weg om je te leren . Wanneer de data wordt gedwongen om een ​​omslachtige weg te nemen , zal je download snelheid te lijden , en je zal een lagere Mbps overdrachtssnelheid ervaren .
Error Correction

ander item dat kan invloed hebben op uw werkelijke snelheid ten opzichte van de schijnbare snelheid is het gebruik van foutcorrectie software of een download manager . Hoewel de twee werken heel anders , ze beiden poging om overdrachtsnelheden via een netwerk te maximaliseren . Foutcorrectie apparaten maken gebruik van compressie technieken om meer data tegelijk te sturen , het decoderen van de pakketten wanneer ze aankomen . Download managers proberen om stromen van gegevens te ontvangen , niet per se in de juiste volgorde , en vervolgens weer in elkaar zetten van de onderdelen . In beide gevallen wordt het gemeld Mbps snelheid aangepast om rekening te houden voor het opnieuw versturen van gegevens, assembleren pakketten en andere file transfer onderhoud.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Hoe Sites met DNS Block 
·Hoe een computer te laten werk…
·Hoe te gebruiken Symantec AI B…
·Wat is de betekenis van de DHC…
·EAP Communication Protocols 
·Hoe je PS3 te spelen zonder ee…
·Wat Is Netwerk Engineering? 
·Hoe maak je een populaire IRC …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Het nadeel van Client - Server architect…
·Hoe vindt u de domeinnaam voor een Belki…
·Hoe te verwijderen DD - WRT 
·Het verschil tussen Switch Hub & Gateway…
·Het verschil tussen DNS en WINS 
·Hoe te Leave No Internet Geschiedenis 
·VoIP Programming Tutorial 
·Hoe Inhoud Advisor Instellingen Verwijde…
·Hoe Hook Up Wi - Fi op een computer met …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com