Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te gebruiken Symantec AI Builder
AI Builder is een onderdeel van de Symantec Ghost schijf klonen toepassing . AI Builder kunt u de automatische installatie routines die nodig software te installeren op een groep computers met een minimum aan inspanning te creëren . Als een netwerk of werkgroep beheerder kunt u gebruik maken van AI Builder om aangepaste aandrijving beelden die afbeelding een volledig bruikbare software voor meerdere computers implementeren relatief eenvoudig te maken . Voordat een beeld AI Bouwer inzetten , hoewel, je moet een model configuratie maken en gebruiken AI Builder om veranderingen in de applicatie pakket te volgen . Wat je
computer nodig om een aanvraag in model te gebruiken verhuur CD /DVD -brander
Toon Meer Aanwijzingen
voorbereiden Model Computer
1

Format de harde rijden van het model computer . Installeer een nieuwe kopie van het besturingssysteem op de computer .

Installeer stuurprogramma's 2 voor de hardware componenten in het model computer . Download en updates voor de computer te installeren als dat nodig is.
3

Plaats de installatie- cd van Symantec Ghost in het cd /dvd-station van het model computer . Wacht tot de installatiewizard te verschijnen op het scherm .
4

Klik op de " Install AI Snapshot" optie op het installatiescherm . Volg de aanwijzingen op het scherm om een "master image van een besturingssysteem " voor gebruik op andere computers te creëren . Herstart de computer als u hierom wordt gevraagd . Afhankelijk van de configuratie van het model computer , moet u het systeem opnieuw op te starten meerdere malen .
Het creëren van een Application Snapshot
5

Start de Ghost toepassing Symantec op het model computer . Klik op de " AI Snapshot" schakel in het venster Symantec Ghost -programma .
6

Schakel de standaard snapshot opties en klik op de knop "Wijzigen" naast de " Search Path " label . Blader naar de : map " C \\ Program Files " als het installeren van een Windows-toepassing , tenzij het ​​programma maakt gebruik van een aangepaste installatie map of de root- drive. Als het programma maakt gebruik van een ander installatiepad - de meeste niet - de " C : \\ Program Files " map pad werkt het beste
7

de standaard " Temporary Work Directory " pad inschakelen . . Klik op de " OK " en vervolgens de " Next " knop . Wacht tot Symantec Ghost om een snapshot beeld van de computer de harde schijf opnemen en schrijven naar de "Temporary Work Directory . "
8

Plaats de installatie-cd van de toepassing die u wilt installeren .

9

Voer het pad bestandsnaam van de " install.exe " of " setup.exe " bestand op de CD in de " path Application " van het venster Symantec Ghost -programma . Klik op de knop "Volgende" .

Wacht 10 terwijl Symantec Ghost initieert het installatieprogramma op de cd . Volg de aanwijzingen op het scherm om de toepassing te installeren op de computer . Als u wordt gevraagd om de computer opnieuw op te starten , start u de computer , de installatie te voltooien en dan terug naar AI Snapshot .
11

Voer een beschrijvende naam in het veld " Install Package Name " . Klik op de " Vergelijken" . Wachten voor Ghost AI Snapshot te scannen op wijzigingen in het systeem na het installeren van de applicatie . Wacht tot de " Congratulations " bevestigingsvenster verschijnt .

Record 12 het pad weergegeven in het venster " Proficiat " voor de " . Cfg ' vergelijking bestand . Klik op de " Build "-knop . Wacht terwijl Symantec Ghost creëert een " . Exe " -bestand voor de installatie . Dit is het bestand dat wordt gebruikt om het beeld naar andere computers te verspreiden . De "exe . " Bestand gebruikt de beschrijvende naam die u eerder hebt ingevoerd als de bestandsnaam . Bijvoorbeeld , als je " ABCApplication " in het veld " Install Package Name" in te voeren , Symantec Ghost slaat het uitvoerbare bestand als " ABCApplication.exe " in de " Temporary Work Directory " map .
13

Burn de Symantec Ghost executable naar een cd of dvd . Als alternatief , sla het bestand op een netwerkschijf . Start het uitvoerbare bestand van een werkgroep PC . Wanneer u het bestand uit te voeren , zal Symantec Ghost de schijf van de computer te formatteren en installeren van de "master image " besturingssysteem en applicatie momentopname .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Network computers met USB …
·Hoe te Connect My Home PC naar…
·Hoe je VNC Start op OpenSolari…
·Gelaagde aanpak van protocolle…
·Hoe te MERs in Cable Aankomst 
·Hoe maak je een time-out inste…
·Welke informatie heeft een MAC…
·Crimp Pin Removal Tools 
·Hoe maak je Subnet een klasse …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Bluetooth-appar…
·Hoe kan ik Crimp CAT5 kabel? 
·Wat is een router voor een computer ? 
·DIY Wireless Booster 
·Mijn laptop zal geen verbinding met mijn…
·Wat is Client Server Networking ? 
·CAT - 5 -kabel Krimpgereedschap 
·Hoe lang kun je Run Categorie 5e kabel? 
·Hoe to Run een Ethernet -kabel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com