Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe Network computers met USB -connectoren
Netwerken met USB-kabels verhoogt PC functionaliteit doordat bestanden te kopiëren of gemakkelijk te verplaatsen tussen twee computers . Met een eenvoudige USB peer-to - peer-netwerk , wordt er geen USB-stroombron nodig is , en de computers kan een internetverbinding te delen . Bestanden met documenten , foto's en muziek worden draagbaar zodra ze gemakkelijk worden overgedragen van PC naar laptop en vice - versa . Het overzetten van bestanden op een USB- peer-to - peer- thuisnetwerk is vooral handig bij het branden van bestanden op een cd of dvd zou te veel tijd in beslag nemen , of wanneer bestanden te groot zijn voor een flash drive . Wat je nodig hebt
Een USB -netwerkkabel , ook wel een overbrugde USB-kabel Ga met de USB -kabel
Internetverbinding
geleverde Software Toon Meer Aanwijzingen
installeren van een USB Bridge kabel en software
1 a USB bridge kabel wordt geleverd met utility software op een cd .

Plaats software- cd van de fabrikant kabel in het cd /dvd-station van de eerste computer . Volg de aanwijzingen op het scherm installatie-instructies voor het installeren van de software . Sluit de USB -kabel niet aan op een van de computers op dit punt . Kopen van 2 Sluit de USB- kabel niet aan voordat de software is geïnstalleerd .

Sluit de USB -kabel aan op alleen de eerste computer . Windows zal het juiste stuurprogramma installeren wanneer de USB-kabel wordt herkend . Merk op dat de instructies van de fabrikanten verschillen , dus de kabel niet aan als geïnstrueerd niet om door de software .
3

Verwijder de software-cd van de eerste computer , en installeer het op de tweede computer . Sluit de USB- kabel aan op de tweede computer , tenzij anders aangegeven door de installatiesoftware . De USB-kabel moet worden aangesloten op beide computers nu .

Klik 4 op de knop Windows "Start " . Klik met de rechtermuisknop op "Computer " en kies "Eigenschappen . " Klik op ' Apparaatbeheer ', te vinden in de linkerkolom .
5

Klik op de kleine , rechts wijzende driehoekje links van ' Network Adapters . " Je moet iets wat lijkt op " USB naar USB Network Adapters" in de lijst te zien of de kabel en de software correct zijn geïnstalleerd .
Configureren Internet Connectivity
6 delen een internetverbinding met een USB bridge kabel .

Zorg ervoor dat de USB- kabel is aangesloten op beide computers . Klik op de Windows "Start" knop op de eerste computer . In de " Search Programma's en bestanden" vak , type in " Netwerkverbindingen. " Selecteer " Bekijk Netwerkverbindingen . "
7

Klik met de rechtermuisknop op het Local Area Network -verbinding . Selecteer "Eigenschappen . " In Windows 7 , selecteert u het tabblad "Delen" . Controleer het vak met de tekst " " Andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer . " Bepaal of u het vakje aangevinkt die zegt te vertrekken" Andere netwerkgebruikers mogen de gedeelde Internet-verbinding te controleren of uit te schakelen . " Klik op" OK . " Als de PC zich niet opnieuw op te starten , de computer opnieuw op .
8

Open een Internet- browser op de tweede computer . Bezoek een paar websites om internetconnectiviteit te controleren. Als er geen internetverbinding is , klikt u op het Windows "Start "-knop . in de " Search programma's en bestanden" vak , type in " Netwerkverbindingen. " Select "Bekijk Netwerkverbindingen . "
9

klik met de rechtermuisknop op de USB-naar- USB-aansluiting . het moet hebben een naam gelijkaardig aan " USB naar USB LAN-verbinding " of " Local Area Connection 2 . " Selecteer " Eigenschappen . "

Dubbelklik 10 op " Internet Protocol ( TCP /IP ) . " Be zeker " een IP- adres laten toewijzen " en " automatisch een DNS -server adres " zijn allebei aangevinkt . Herhaal stap 3 tot en met Stap 5 van hoofdstuk 2 op de tweede computer . beide computers moeten nu verbinding met internet hebt .
< br > Configuratie File Sharing

Klik 11 op de Windows "Start" knop van de eerste computer . Controleer of de USB -kabel is aangesloten op beide computers . In de " Search programma's en bestanden" typt in " Netwerkverbindingen . " Select "Bekijk Netwerkverbindingen . "
12

klik met de rechtermuisknop op het pictogram LAN-verbinding . Selecteer "Eigenschappen . " Als het vakje " File -en printerdeling voor Microsoft-netwerken " is nog niet is aangevinkt , check in het vak . Klik op "OK".
13

Open een map die u wilt delen . Klik op " Delen met " zich onder de werkbalk aan de bovenkant van de dialoog van de map doos . Kies "Advanced sharing " om eventuele toestemming beperkingen bepalen .
14

Open de USB -kabel software . Twee ruiten verschijnt op uw scherm. Afhankelijk van de fabrikant , zullen ze verschijnen zij aan zij , of een boven de ander . Elk paneel komt overeen met een PC . vanuit deze ruiten , sleept u de bestanden van de ene computer naar de andere , alsof ze op hetzelfde station .
< br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Manieren om afdrukken van een …
·Hoe maak je een PCMCIA- kaart …
·Hoe je DNS lookups Block 
·Hoe wordt technologie gebruikt…
·Hoe te converteren DB9 naar RJ…
·Standaard Begrafenis Diepte vo…
·ANSI Cable Certification Stand…
·Hoe te lager uw MTU 
·Definitie van MIDI Interface 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Toegang tot een Remote PC via het Intern…
·Hoe te verbinden via WiFi met een laptop…
·Hoe je draadloze instellingen resetten T…
·Wat doet de Wallen op een Verizon USB Me…
·Wat is NTP Jitter ? 
·Hoe te testen My Net Speed ​​
·Hoe je het wachtwoord voor Netgear 
·Hoe om bestanden te uploaden naar een an…
·Hoe maak je een D - Link router aanpasse…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com