Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat betekent het om een computer pingen ?
De ping-opdracht is een netwerk hulpprogramma waarmee de gebruiker om te controleren of hij heeft een verbinding met een andere computer . Ping is nuttig voor het oplossen omdat het helpt de gebruiker bepalen wanneer er een probleem is met zijn eigen systeem of dat de andere computer of het netwerk zelf defect . Ping is beschikbaar op de meeste netwerk dat computers , ongeacht hun hardware architectuur of besturingssysteem. Bediening

Het hulpprogramma
ping stuurt kleine datapakketjes en vraagt ​​de andere computer om deze datapakketten retourneren . De gebruiker kan een te specificeren , zoals vier pakketten. Als het netwerk niet betrouwbaar is , kan de andere computer niet ontvangen alle van de datapakketten , en het kan alleen maar weer een paar van hen te sturen . Het ping-hulpprogramma kan de gebruiker vertellen of het stuurt vier pakketjes maar slechts ontvangt twee pakjes terug .
Ping Time

het ping-hulpprogramma
kan ook de hoeveelheid tijd rapporteren dat de computer van de gebruiker moet wachten voordat hij een antwoord ontvangt . Een hoge ping tijd suggereert dat het netwerk kan worden overbelast met andere gebruikers . Als de gebruiker van plan om een netwerk -programma , zoals een actie based computer game, die een snelle verbinding vereist gebruiken , kan ze ping de andere spelers om ervoor te zorgen dat de verbinding snelheid is acceptabel .
< br > Pad

Een pakket dikwijls door verschillende computernetwerken naar de doelcomputer te bereiken . Een student die gebruik maakt van de ping-opdracht vanuit zijn studentenkamer kan het pakket eerst te sturen via zijn lokale netwerk , en vervolgens over het internet met behulp van meerdere servers . Het ping commando vertelt niet de gebruiker welke servers het pakket reist door , dat is onhandig als een van deze servers is down . De student kan de traceroute commando te gebruiken in plaats , dat het IP-adres van elke server doet verslag .
Denial of Service

Een kwaadwillende gebruiker kan pings gebruiken af te sluiten een server . Tijdens een denial of service aanval , veel computers sturen ping- aanvragen naar de doelserver . De pakketten overbelasting van de server , zodat het niet kan reageren op verzoeken van de mensen die normaal gebruiken . De serverbeheerder kan het aantal ping- pakketten die het netwerk overdraagt ​​op een bepaald moment te beperken , of de grootte van het ping- pakketten waartoe de server reageert . Volgens de Universiteit van Indiana , de normale grootte van elke ping pakket wanneer de computer maakt gebruik van een Windows-besturingssysteem is 32 bytes .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Beschrijf een sessie tussen tw…
·Hoe maak je een Switch Panel Z…
·Hoe te Uitnodigingen versturen…
·Hoe je Mac en PC Sync 
·Hoe krijg ik toegang tot mijn …
·Hoe te gebruiken Symantec AI B…
·Hoe het verbeteren van uw Lime…
·Hoe je Bluetooth-instellingen …
·Wat is het verschil tussen een…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Wat is een Linksys WEP code ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een analoge Satellite Dish B…
·Hoe je het wachtwoord krijgen voor uw ro…
·Hoe te snoeren en kabels Mark 
·Hoe te beveiligen Linksys Internet 
·Hoe Vergelijk Residential VoIP Service P…
·Hoe maak je een fase in Logicworks Veran…
·Hoe kun je netwerk meerdere computers Of…
·Hoe te verbinden met internet met een Ad…
·Hoe Hook Up een Comcast Cable Modem 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com