Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Uitnodigingen versturen naar externe computers
Microsoft Windows 7 biedt toegang op afstand met behulp van een functie genaamd remote desktop . Het maakt het mogelijk de toegang tot uw computer via een netwerk in staat is Transmission Control Protocol /Internet Protocal ( TCP /IP ) toegang . Eenmaal aangesloten , kan de computer op afstand gebruiker de computer gebruiken alsof bedienen met een eigen toetsenbord en muis . Je hoeft alleen maar het opzetten van de remote access mogelijkheden voor uw systeem , stuur dan een uitnodiging om de gebruiker op afstand wanneer u bereid bent voor de verbinding . Toegang op afstand is ook beschikbaar in eerdere versies van Windows gaan zo ver terug als Windows XP . Wat je nodig hebt
Windows 7
System IP -adres
System gebruikersnaam en wachtwoord
Toon Meer Aanwijzingen

Druk op de knop "Start " 1 . Open het Configuratiescherm venster huis door te wijzen op " Computer " in het menu en de rechtermuisknop op te klikken . Markeer " Eigenschappen . " Kopen van 2

Klik op " Remote Settings , " gelegen in het linker menu van het Configuratiescherm beginscherm . Dit opent "System Properties . "
3

Klik op "Remote ". Vink het vakje aan naast de selectie met het label " verbindingen Hulp op afstand toestaan ​​om deze computer " . In het gedeelte onder de doos , plaatst een ovaal in de selectie met het label " verbindingen van computers met een versie van Extern bureaublad ( minder veilig ) toestaan ​​" . Klik op "OK . "
4

Klik op " Start" en selecteer " Configuratiescherm " . Klik op " View network status en taken" aan de Network Sharing Center te openen . Selecteer de netwerkverbinding weergegeven aan de rechterkant van Connections , in de sectie genaamd " De actieve netwerken weergeven " . Druk op " Details " en zoek naar de in de Gegevens van netwerkverbinding naast IPv4 vermelde waarde . Dit is het netwerk adres van uw computer . Schrijf het op .
5

Stuur het IP -adres van de persoon die het beheersen van de externe computer . Onder gebruikersnaam van uw computer en wachtwoord in als je het ene hebt gegeven . Als u opnieuw opstarten voordat de externe verbinding wordt gemaakt , controleren of er een wijziging in het IP-adres en het opnieuw te verzenden indien nodig .
6

Laat de gebruiker op afstand verbinding maken met uw systeem met behulp van de Remote Desktop Connection toepassing . Vertel de gebruiker op afstand op de knop "Start " en klik op " Alle Programma's" . Van daar , klikt u op het menu " Accessoires " en start de toepassing van de 'Remote Desktop Connection ' .
7

Vertel de gebruiker op afstand om uw IP -adres typt in het vak " Computer " , dan hebben hem klik op de knop " Connect " om de verbinding tussen de twee computers te openen .
8

Vertel de externe gebruiker te typen gebruikersnaam en het wachtwoord van uw machine in het welkomstvenster , dan heb hem wachten op de desktop in zijn venster " Remote Desktop Connection " te geven . Hij kan dan gebruik maken van uw machine , alsof hij zat op zijn keyboard .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe in te loggen op een Dedica…
·Hoe maak je een nieuw IP voor …
·Hoe aan een andere Desktop con…
·Hoe te OP iemand op DarkMyst 
·Hoe maak je een Mac -nummer op…
·Hoe kom ik in een BT Thuis Hub…
·Hoe maak je verbinding een Ace…
·Types van GPS Tracking Devices…
·Hoe Set Up Internet-verbinding…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe muziek verzenden vanaf uw Windows XP…
·Hoe maak je verbinding een kabelmodem ee…
·Hoe het opzetten van een Cisco 1841 
·Hoe te herstellen van een Passphrase op …
·Hoe maak je een wachtwoord voor een Veri…
·Het IP- adres van een printer zoeken op …
·Hoe maak je verbinding Twee laptops naar…
·Hoe te verbinden met een netwerk schijf …
·Hoe je meerdere IP-adressen configureren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com