Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe je DNS lookups Block
Men kan willen of moeten DNS lookups te blokkeren op een klein thuisnetwerk . Bijvoorbeeld , een familie heeft een draadloos netwerk in huis , en de ouders willen laten de kinderen de toegang tot dat netwerk voor gebruik van netwerk-pc games hebben , en op hetzelfde moment blokkeren de toegang tot de onbeperkte internet en het blokkeren van DNS lookups op het netwerk is een gemakkelijke manier om dit te verwezenlijken . Er zijn verschillende manieren om de voltooiing van de blok van DNS lookups , de makkelijkste zijn gecentraliseerd one- point blokken . Dde meest ingewikkelde methode vereist veranderingen op elke computer . Instructies
blokkeren DNS lookups op de router Internet Interface
1

Met het netwerk aangesloten computer , open de administratieve interface van de router , met behulp van een browser programma (bijvoorbeeld Internet Explorer of Mozilla Firefox ) . De meest voorkomende manier om dit te doen is te typen in de browser adresbalk het IP-adres van de router , meestal door het intikken van een van beide " http://192.168.1.1 " of " http://192.168.0.1 " in die adresbalk , en druk op de "Enter " .

Inloggen op de router met behulp van de administrator gebruikersnaam en wachtwoord 2 . Deze gebruikersnaam en wachtwoord kunnen zowel de " standaard " waarden , die kan worden gevonden in de handleiding of website van de fabrikant , of ze kunnen de unieke instellingen ingevoerd eerder , in dat geval moeten deze waarden worden ingevoerd als ze oorspronkelijk werden ingevoerd. < br >
3

Wijzig de IP-instellingen voor DNS- servers op het internet -interface door ze op "0.0.0.0 " . De click- by - click methode om deze verandering valt buiten het bestek van dit artikel , want er zijn honderden modellen van routers , en een ieder kan mogelijk een unieke manier om dit te bereiken , dus moet men de instructies van de fabrikant voor het proces te raadplegen .

Test 4 dat DNS-naamomzetting niet meer gebeurt . Zodra de router Internet-interface wordt verteld om te kijken naar niet-bestaande DNS -server IP -adressen , wordt de naam resolutie DNS niet gebeuren voor elke computer aangesloten op het netwerk en die gebruik maakt van DHCP -configuratie op de netwerkinterface .

blokkeren DNS lookups op de router DHCP Server

Log in om administratie-interface van de router 5 , met een browser op het netwerk aangesloten computer .
6

wijzigen DHCP-server aan DNS server adressen van " 0.0.0.0 " te verstrekken aan DHCP-lease clients . De mogelijkheid om dit te doen is in veel , maar niet alle routers . De methode verschilt per router model , dus check handleiding van de fabrikant van de geleverde materialen , of hun website voor een routebeschrijving .

Test blok 7 door het opnieuw verhuren van de DHCP-lease van de router , en controleren dat de nieuwe 0.0.0.0 DNS-adres wordt weergegeven . In de moderne Windows draaien de " cmd " commando om een opdrachtprompt te openen , en in die prompt run " ipconfig /all " om deze instelling te controleren .

Block cliënten 8 individueel door de netwerkconfiguratie op elke veranderende de individuele computer netwerkkaart TCP /IP-instellingen . Door het veranderen van elke degenen DNS server adres op "0.0.0.0 " dan is dat cliënt kan adressen niet oplossen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een Wireless Card …
·Hoe te testen voor Single Mode…
·Hoe te wijzigen van een Subdom…
·Hoe maak je een VNC -server co…
·Hoe maak je een Cisco 1131 opn…
·Hoe een Fiber - Optic Strain G…
·Networking & Communication Dev…
·Hoe maak je een Video Conferen…
·Hoe maak je een PC-netwerk naa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Waarom is niet mijn Wi - Fi USB-adapter …
·Hoe maak je een iPhone gebruiken voor he…
·IP Subnetting Voorbeelden 
·Waarom wordt mijn High Speed ​​Internet …
·Hoe maak je een ThinkPad Celeron M 1.4 d…
·Hoe te Crossover Cable Networking Gebrui…
·Fundamentele beginselen van de moderne S…
·Wat is Usenet Retention ? 
·Z-Wave protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com