Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een Video Conferencing System Kies
Bij het zoeken naar een video conferencing systeem , zorg ervoor dat u degene die het beste past bij uw behoeften . Terwijl medewerkers van winkels verkopen systemen die u hun mening over wat het beste is kan geven , zou je liever zelf die beslissing te nemen . Het kennen van een paar belangrijke onderdelen kan u helpen kiezen het beste systeem . Instructies
1

Bepaal uw videoconferencing behoeften . Het type systeem dat het beste werkt voor u hangt af van het aantal mensen die zullen worden met behulp van het systeem voor conferenties op een gegeven moment . Er zijn vier classificaties van systemen : PC - gebaseerde , rollabout , draagbaar en geïnstalleerd . PC - gebaseerde systemen werken goed voor particulieren , rollabouts werken voor drie tot 15 personen , kunnen draagbare systemen plaats aan maximaal acht personen en geïnstalleerde systemen werken voor vijf tot 30 personen . Kopen van 2

Denk aan de grootte van de toezien dat wordt geleverd met het systeem . In een videoconferentie , wilt u ervoor zorgen dat u en iedereen in uw kamer voor de conferentie kan de mensen die je interactie met duidelijk te zien tijdens het evenement . LCD-projector schermen kunnen een groter weergavegebied te leveren tegen minder kosten dan de aanschaf van een monitor van dezelfde grootte .
3

Zoek uit wat hoeveelheid bandbreedte die u wilt gebruiken . De helderheid van het beeld en het geluid is afhankelijk van de mogelijkheid van uw systeem om gegevens te comprimeren en uit te breiden over telefoonlijnen . PC - gebaseerde systemen zullen niet zo veel bandbreedte nodig hebben als geïnstalleerde systemen . Als je beweging nodig hebt om te dragen zonder dat ze wazig , moet u op zoek naar een systeem met 384K bandbreedte . Minder bandbreedte zal een duidelijk beeld zo lang bieden als iedereen blijft nog steeds .
4

Evalueer of je een systeem dat kan communiceren met verschillende soorten video-conferencing systemen nodig . De meeste fabrikanten gebruiken een standaard algoritme voor communicatie , waardoor systemen te communiceren , zelfs wanneer u gebruik maakt van een andere fabrikant dan iemand anders die betrokken zijn bij de conferentie . Sommige systemen zullen het algoritme zoekt in gebruik door andere systemen en zal de hoogste kwaliteit algoritme te gebruiken in combinatie met dit systeem automatisch te selecteren .
5

Bepaal of je nodig hebt om accessoires toe te voegen aan uw video-conferencing setup . De meeste systemen worden geleverd met de video-conferencing software die u nodig evenals de basisuitrusting , maar je zou extra camera's , een PC- interface of meerdere monitoren nodig .
6

Vraag hoe vaak de fabrikant updates van de software die nodig is om het systeem te draaien . Terwijl upgrades kan uw systeem te verbeteren , als een bedrijf zaken upgrades per jaar , kunnen er problemen met het systeem van het bedrijf probeert op te lossen . Als je de upgrades te kopen , kan het toevoegen aan uw totale investeringskosten .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Soorten UTP-kabel configuratie…
·Hoe kan ik een Terminal Server…
·Magnetron Radio Communications…
·Over het RIP protocol 
·Hoe te Cable & Network Signal …
·Soorten Optical Fiber Cable 
·6600GT Vs . 7600GT 
·Hoe maak je een Werkgroep Comp…
·Hoe te gebruiken VNC Software 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Mijn draadloze router werkt alleen op ee…
·Hoe maak je een Motorola Cliq gebruiken …
·Hoe maak je een tweede computer verbindi…
·Hoe te Powerline Network Noise Verminder…
·DIY WiFi Ontvangst Antenne 
·Hoe Computer verhogen netwerkbeveiliging…
·Hoe gebruik je een USB DIR - 628 
·Hoe kan ik een printer TC /IP- adres te …
·Hoe krijg ik toegang beperken tot de ged…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com