Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Networking & Communication Devices
Netwerken en communicatie-apparaten hebben zich ontwikkeld als de noodzaak voor de overdracht van informatie is toegenomen , samen met bestanden maten . Netwerken en communicatie -apparaten variëren in functie en typen . Presenteren doeleinden zoals korte afstand communicatie , cellulaire communicatie of waardoor honderden gebruikers verbinding maken via een toegangspunt , netwerken en communicatie -apparaten blijken te zijn veelzijdig . Veel van deze apparaten moeten worden draadloos , en maken gebruik van verschillende soorten draadloze technologie , variërend van microgolfstraling tot IEEE 802.11 draadloze signalen . Draadloze routers

Draadloze routers
hebben een grote verscheidenheid van functies deze dagen . Alle routers in staat verbinding met het internet of een computer door meerdere andere computers of netwerkapparatuur . Er zijn verschillende soorten draadloze kanaal waarop het type van andere apparaten die nodig zullen zijn voor uw netwerk te bepalen . Draadloze routers zijn ideaal voor plaatsen waar meerdere gebruikers toegang tot internet nodig . Draadloze routers kan wel of niet worden beschermd , dus wees voorzichtig bij het gebruik van gevoelige informatie over een onbekend netwerk en beschouwen het beveiligen van uw eigen .
Modems

Een modem apparaat dient als een toegangsweg naar het internet met miljoenen gebruikers over de hele wereld . Er zijn kabelmodems , DSL-modems en dial - up modems . In het algemeen , kabelmodems bieden de snelste ononderbroken internet service . DSL is een aantal concurrerende trappen vanaf dial - up modems , en dial - up wordt steeds grotendeels onbenut . Modems zijn een krachtige manier om te blijven on-line . Bij het kiezen van een Internet -oplossing , denken over de prijs , downloadsnelheid , uploadsnelheid , hoeveel gebruikers je hebt en hoe intens uw internetgebruik is . Kijk uit voor minder bekende internet service providers of contracten die niet lijken te mooi om waar of lastig zijn . Soms is het goedkoper om je eigen modem kopen dan gebruik maken van de ene provider rekent u voor de maandelijkse .
Bluetooth -apparaten

Bluetooth netwerk-en communicatie- apparaten kunnen veel verschillende soorten draadloze communicatie . Bluetooth is een zender en ontvanger . Veel telefoons en elektronische apparaten nu uitgerust met Bluetooth- capaciteiten . Deze Bluetooth- apparaten worden gebruikt om te communiceren via telefoons , computers , televisies of video- consoles . Een Bluetooth- apparaat gebruiker kan luisteren naar muziek , met een gesprek over de telefoon , het versturen van bestanden , of zelfs via het internet . Bluetooth is een belangrijke technologie te overwegen , vooral bij het rijden en praten over de telefoon . Bluetooth zorgt voor hands - free mobiele gebruik , dat is niet alleen handiger tijdens het rijden , maar ook veiliger .
WiMAX Devices

WiMAX netwerken en communicatie -apparaten worden steeds meer gemeenschappelijke als meer en meer 4G-netwerken worden gebouwd . Deze apparaten werken op vergelijkbare wijze naar mobiele telefoons met verbindingen naar grote antennes die mijlen van high speed internet dekking in plaats van alleen mobiel bellen aanbieden . WiMax -apparaten variëren van telefoons , tablets , computers , en zelfs mobiele routers . Een draadloze hotspot kan toestaan ​​veel draadloze gebruikers om draadloos verbinding te maken met de Iinternet door een apparaat . De hotspot werkt ongeveer hetzelfde als een router , maar is vaak volledig draadloos . Sommige 4G -verbindingen zijn nog steeds minder stabiel dan andere internetbronnen , dus wees voorzichtig als je een volledig ononderbroken verbinding voor wat je doet moet .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe om verwijderde bestanden t…
·What Do Switches & Routers geb…
·Hoe te Toevoegen VMNIC aan vsw…
·Hoe te IPv6 voor Slow Internet…
·Hoe u uw MAC-adres Kloon 
·Is een kleinere Fragmentatiedr…
·Hoe te Setup AT & T Dial Up 
·Een Fouttolerante Optical Netw…
·Wat zijn de voordelen van Wire…
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
Hoe de AT & T Communication Manager Krij…
  Netwerken Articles
·Hoe een IP-adres Conflict Verwijder 
·Hoe controleer ik de verbinding van een …
·Ethernet -kabel Problemen 
·Hoe maak je een Desktop converteren naar…
·Lijst van draadloze routers die werken m…
·Hoe Set Up G604T als een AP Only 
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden in e…
·Hoe kan ik een externe modem resetten 
·Hoe Network LPT1 naar WinXP & Win98 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com