Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Het verschil tussen een Wireless Cable Modem & een Wireless Router
Een draadloze kabelmodem combineert een draadloze router en kabelmodem in een enkel apparaat . In plaats van dat een kabelmodem en draadloze router , een draadloos kabelmodem alle functies van beide apparaten . Een draadloze kabelmodem gebruikt minder ruimte en minder snoeren dan de combinatie van een draadloze router en een kabelmodem , maar offert compatibiliteit en kan dus meer kosten om te upgraden . Basics
Kabel

Kabelmodems modem verbinden computers en andere apparaten met het internet via een kabelsysteem . De kabelmodem zet de coax-kabel verbinding die door de Internet Service Provider ( ISP ) om een Ethernet-kabel die de verbinding kan overbruggen naar een Internet -ready apparaat zoals een computer , tv , Blu - ray-speler of spelcomputer .

Draadloze routers worden gebruikt om de internetverbinding van de kabelmodem naar meerdere apparaten draadloos verzenden en delen . Draadloze routers kunnen ook worden gebruikt om een draadloos lokaal netwerk dat computers en andere apparaten kunnen gebruiken om gegevens te delen creëren .

Een draadloze kabelmodem aangesloten op het internet via de kabel -systeem, dat de internetverbinding met een of deelt meer apparaten via de radio , en creëert een lokaal netwerk voor alle aangesloten apparaten .
Space Efficiency

draadloze kabelmodems
zijn ruimte - efficiënt , neemt minder ruimte in dan een combinatie van een draadloze router en een kabelmodem , want het is de enige benodigde apparaat .
Snoeren & kabels
een combinatie apparaat gebruikt minder kabels .

Een draadloze kabelmodem gebruikt een minder netsnoer en een minder Ethernet-kabel dan twee afzonderlijke apparaten te doen. De vermindering van de snoeren en kabels creëert minder rommel en bevrijdt van een stopcontact .
Compatibiliteit

Een draadloze router zal werken met elke high - speed Internet -verbinding , terwijl een kabelmodem werkt alleen met een kabel- internetverbinding. Sommige kabelmodems zijn niet compatibel met alle ISP's , dus je kan hebben om een nieuwe kabelmodem als je diensten veranderen . Een draadloze kabelmodem deelt de compatibiliteitsproblemen met de kabelmodem : . Het zal alleen werken met ISP's die het specifieke model ondersteunen
Upgrades

draadloze kabelmodems
zijn op een nadeel met upgrades . Nieuwe draadloze technologie kunnen draadloze netwerken sneller , stabieler te maken , en hebben een langere uitzending reeksen . Verbetering van het draadloze netwerk een draadloos kabelmodem : de gehele inrichting moet worden vervangen , terwijl alleen de draadloze router moet worden vervangen wanneer het gebruik van afzonderlijke apparaten . Bovendien, kabel- dienstverleners upgrade van hun netwerken om zo vaak en oudere modellen van kabelmodems en draadloze kabelmodems kan niet meer werken , maar de router zal nog steeds werken met het netwerk . De draadloze kabelmodem kan duurder in de situatie waarin ofwel de draadloze mogelijkheden of kabelnetwerk worden opgewaardeerd te worden - . Omdat de combinatie van apparaten meer dan een apparaat dat alleen dient een doel
kan kosten < br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te herstellen van een WPA …
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Het veranderen van kanalen op …
·Hoe de Linksys WRPT54G Wireles…
·Hoe kan ik Hook Up DSL modems …
·Hoe de MBPS van uw router wijz…
·Hoe de Signaal voor een draadl…
·Hoe kan ik een Dell 964 Printe…
·Hoe te herstellen Verizon Bree…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe je draadloze instellingen kopiëren …
·Hoe Hook Up een Linksys 
·Hoe te verbinden twee computers met een …
·Wat is een bullet-diagram ? 
·Het aanpassen van de NAT- Type op D - Li…
·Hoe kan ik een verbinding maken naar een…
·Hoe om Zet uw Macintosh computers in een…
·Printers die werken met Citrix Web Clien…
·Hoe vind ik All IP en MAC -adressen op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com