Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Over Kinderen & Computer Technology
Technologie blijft evolueren in de tijd , met nieuwe producten worden ontwikkeld en vrijwel verkocht op een dagelijkse basis . Hoewel volwassenen maken gebruik van veel van deze technologie , kinderen en tieners maken ook gebruik van maken . In het bijzonder , is de computer-technologie verandert de manier waarop kinderen hun vrije tijd doorbrengen en hoe ze leren . Deze toename van computergebruik door kinderen is niet zonder zorgen of voordelen . Toegang

Om de computer-technologie te gebruiken , moeten kinderen de toegang tot die technologie hebben . Als computers goedkoper en gemakkelijker aan te schaffen zijn geworden , meer huizen hebben toegang computer dan ooit tevoren . Bijvoorbeeld , tussen 1996 en 2000 , het aantal woningen dat een computer had met 22 procent, terwijl het aantal woningen aangesloten op het internet steeg met 37 procent . Dit betekent dat kinderen meer kans om computers en het internet te gebruiken dan in het verleden
Academici

technologie | kan dienen educatieve doeleinden; . Daarnaast , opvoeders en ouders zien technologische geletterdheid die nodig zijn voor het concurrentievermogen in de carrière wereld . Daarom scholen prioriteren opnemen computertechnologie in hun leerplannen . Eerdere handelingen van het Congres om te waarborgen dat scholen hadden computers en toegang tot het internet . Echter , bezorgdheid over een " digitale kloof " blijft bestaan ​​, omdat het aantal kinderen met computer toegang aanzienlijk stijgt met verhoogde jaarinkomen . Verschillende scholen krijgen niet altijd dezelfde hoeveelheid overheidsfinanciering voor computertechnologie . Grotere , meer succesvolle scholen krijgen vaak geld terwijl kleinere , minder succesvolle scholen ontvangen geen voordelen .
Concerns

Aangezien het gebruik van computer technologie toeneemt , kinderen doorbrengen meer tijd in de voorkant van computerschermen . Dit heeft geleid tot zorgen over kinderen die een tekort aan fysieke activiteit en sociale interactie . Bovendien hebben sommige opvoeders , deskundigen en ouders uiten hun bezorgdheid dat toenemend gebruik van computertechnologie verhoogt de blootstelling van kinderen aan geweld , hetzij door middel van video games , gestreamde muziek en video's of ander materiaal op websites . Veiligheid online is een ander groot probleem.
Voordelen

Ondanks de zorgen rond kinderen en computer-technologie , computer-technologie kunnen kinderen ten goede komen . Een overvloed aan educatieve games en software -producten kunnen worden gebruikt in het onderwijzen van specifieke of algemene pedagogische concepten . Bovendien kunnen computers academische prestaties te helpen door het geven van kinderen toegang tot meer informatie sneller , maken huiswerk gemakkelijker te voltooien .
World blootstelling /Informatie

Computer technologie ook voordelen
kinderen omdat het internet hen in staat stelt om ongekende hoeveelheden informatie over de wereld waarin zij leven te krijgen . Ze kunnen te weten komen over plaatsen duizenden mijlen afstand , bijvoorbeeld , zonder de kosten van het reizen daar . Jongeren kunnen ook het internet gebruiken om voor te bereiden op banen en carrières .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Sites met DNS Block 
·Definitie van een laptop Conne…
·De voordelen van SSO 
·Het wijzigen van de naam van e…
·Wat zijn Clock Synchronization…
·Handmatig verwijderen van een …
·Hoe je op afstand afdrukken va…
·Welke Port Is Standard voor Pi…
·Hoe te verbinden een MacBook m…
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
  Netwerken Articles
·Hoe te installeren een Dynex Dx - E401 
·De voordelen van Remote Access 
·E-mail Hosting Solutions 
·Hoe het opzetten van een onderneming Net…
·Hoe je het wachtwoord op de DIR - 625 Ve…
·Hoe zorg ervoor dat een computer draadlo…
·Hoe maak je een Bluetooth uitschakelen i…
·Hoe de beveiliging draadloze netwerk van…
·Wat is Google NCR ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com