Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Over Wireless Router Antennes
Een draadloze router is een apparaat dat datapakketten overbrengt tussen netwerken . In de meest eenvoudige term , een draadloze router helpt individuen toegang krijgen tot het internet , zonder het gebruik van draden . We leven in de draadloze technologie leeftijd en consumenten op zoek zijn naar flexibiliteit en gemak samen met veiligheid . Draadloze routers bieden deze , plus nog veel meer . Meer informatie over draadloze routers hier en krijg een beter begrip van wat ze worden gebruikt voor . Aansluiting

Een draadloos netwerk
kunt aansluiten op een LAN ( Local Area Network ) of een WAN ( Wide Area Network ) . Een LAN is het type netwerk die gevonden kunnen worden in uw huis of een klein kantoor , terwijl een WAN wordt gebruikt op een veel grotere schaal . De router speelt de rol van een brug tussen een modem of computer en het netwerk . Met behulp van een Ethernet -kabel , de router wordt aangesloten op de centrale computer of server . Ingebouwde functionaliteit voor toegangspunten kunt de router om datapakketten verzenden en ontvangen van andere computers aangesloten op het netwerk, zonder het gebruik van draden .
Waarom Draadloze routers ?

Draadloze routers hebben dezelfde voordelen als bedraad die qua verbindingssnelheden en betrouwbaarheid . Draadloze routers ook de rommel in verband met het aansluiten van meerdere computers met kabels en draden te beëindigen . Er is ook het extra voordeel van het niet door draden gebonden en de mogelijkheid om vrij rond het huis te verplaatsen . Een ander voordeel is IP- sharing -adres . Elke computer op het netwerk kan hetzelfde IP-adres delen en knip de noodzaak om een aparte ISP ( internet service provider ) accounts te hebben met elke computer . De toename van de prestaties van het netwerk , beheersbaarheid en veiligheid zijn slechts enkele meer goede redenen om een draadloze router te gebruiken .
Beveiligingsupdate voor

Draadloze routers
kan een netwerk meer maken veilig te stellen of hij kan deze wijd open voor aanvallers vertrekken . De security problemen komen voornamelijk uit gebruikersfouten en hun falen om een WEP ( Wired Equivalent Privacy ) -toets om de draadloze -account toewijzen . WEP biedt codering op het netwerk zodat de krachten van buitenaf geen toegang tot bestanden via een draadloze router wordt overgedragen hebben . Zonder de WEP wordt ingeschakeld , kan iedereen binnen afstand van de draadloze verbinding gebied elke computer toegang op het netwerk met behulp van elk type Wi - Fi device.Many critici denken dat WEP is niet zo veilig als het zou moeten zijn en is gemakkelijk aangetast . Nieuwe ontwikkelaars en fabrikanten van draadloze router technologie zijn voortdurend op zoek naar manieren om de apparaten beter te beveiligen.
Protocols

De twee protocollen die door draadloze routers zijn NAT ( Network Address Translation ) en DHCP ( Dynamic Host Configuration Protocol ) . Het NAT protocol is verantwoordelijk voor het inschakelen van meerdere apparaten op het netwerk hetzelfde IP adres delen . De DHCP zorgt voor nieuwe apparaten die moeten worden toegevoegd aan het netwerk met zeer weinig of geen extra configuratie nodig te worden gedaan door de gebruiker of netwerkbeheerder .
Kabel versus DSL

het type van de draadloze router die u nodig heeft is afhankelijk van het type dienst dat je op dit moment hebt . De meeste providers hun klanten uit te rusten met een draadloze router voor de extra kosten . Het grote debat komt van wat service is beter om te hebben . DSL- service wordt aangeboden door de telefoonmaatschappij en ontvangt een verbinding over het algemeen via de telefoonlijnen . Een kabel router wordt gebruikt voor Internet- dienst die door een kabel of satelliet bedrijf . Kabel is algemeen bekend om hogere snelheden dan DSL , maar minder betrouwbaar . DSL is meer in overeenstemming met zijn snelheid , die dezelfde upload en download snelheden op een dagelijkse basis . Beide types bieden dezelfde in de beveiliging en populariteit , maar sommige klanten lijken te zijn meer tevreden met de DSL-service dan ze zijn met kabel .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te Kanalen voor Netgear Wi…
·Hoe maak je een D - Link Confi…
·Hoe maak je een Network Bridge…
·Verbinding maken met Wi-Fi Met…
·Hoe je Publieke Wi - Fi Hotspo…
·Hoe Vista Set Wireless Securit…
·Hoe kan ik configureren van ee…
·Hoe maak je een Pin Header ins…
·De instellingen voor AT & T DS…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de 5 GHz-band gebruiken op uw router…
·Hoe je Cross Connect Network Schakelt na…
·Hoe uw Mic aan de slag op Ventrilo 
·Hoe maak je Remote Access een PC op een …
·Hoe te Lokaal beveiligingsbeleid bewerke…
·Hoe Network Utilization 
·Hoe te Trunk een NIC Port Samen 
·Hoe te Expecto Patronum gebruiken in Har…
·Microsoft Word is traag Documenten opene…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com