Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe maak je een D - Link Configure Wireless 802.11
Een D - Link Wireless 802.11 router is een netwerkapparaat waarmee computergebruikers met draadloze toegang tot vitale hulpbronnen netwerk , namelijk Internet- connectiviteit , printers en andere computers te delen . Hoewel er tal van verschillende modellen en uitvoeringen van D - Link draadloze routers zijn ze geconfigureerd op dezelfde manier . Het nummer 802.11 verwijst naar de draadloze standaarden die D - Link routers ( en andere merken ) voldoen. Instructies

Macht 1 van uw ADSL-of kabelmodem , sluit dan de router met je modem met de Ethernet-kabel . Sluit het ene uiteinde in de RJ - 45 -poort op de modem en de andere in de RJ - 45 poort met het label "Internet " op de achterzijde van de router .

Power 2 op het modem , wacht 45 seconden of totdat de lampjes stoppen met knipperen , en vervolgens weer aan de router . Er is geen aan /uit schakelaar op de router , dus om het uit te schakelen , moet u ofwel de stekker uit het A /C -adapter uit het stopcontact of haalt u het netsnoer uit de achterkant van de router zelf .
< br > 3

Sluit een computer rechtstreeks op de router . Hoewel het mogelijk is om dit draadloos te doen , is het best om een Ethernet RJ - 45 -kabel gebruiken . Steek het ene uiteinde in de computer en het andere uiteinde in een van de genummerde poorten op de achterkant van de D - Link .
4

Open een webbrowser ( Internet Explorer , Firefox , Safari of Netscape ) en voer 192.168.0.1 in de adresbalk en druk op de " Return " of "Enter " . Je zal moeten " admin" als gebruikersnaam in te voeren en laat het wachtwoord veld leeg , waarop de web - based setup wizard geopend .
5

Kies een nieuw wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd . Dit zal voorkomen dat iemand op het netwerk van tweaken een van de instellingen . Wijzig de volgende instellingen van de standaard fabrieksinstellingen : Tijdzone : Zet deze op uw tijd zone.Router naam : Noem uw router.Wireless netwerknaam : Naam van uw draadloze netwerk , waardoor het zich onderscheidt van andere draadloze netwerken binnen range.Wireless beveiliging : tenzij je het aanbieden van openbare draadloze internettoegang , moet u de draadloze beveiliging in te schakelen . In vrijwel alle gevallen zal WEP of WPA-beveiliging meer dan genoeg zijn om ongenode gebruikers houden toegang krijgen tot uw netwerk.
6

Herstart je router en bevestigt u met succes hebt geconfigureerd via de aansluiting op het draadloos. Windows- gebruikers kunnen verbinding maken met het draadloze netwerk door te klikken op het menu " Start " en selecteer " Connect To " om de lijst met beschikbare draadloze netwerken te zien . Mac- gebruikers moeten naar beneden te trekken op het pictogram Airport ( de pizza - slice - pictogram in de vorm ) op de rechter bovenhoek van het scherm om het netwerk te zien ( en eventuele andere draadloze netwerken die binnen het bereik ) .
< Br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe om WiFi Staartjes verdiene…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Toegang tot een router met DD …
·How to Set Up een Belkin Wirel…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe te Network Security Settin…
·Hoe maak je een 2Wire Resident…
·Toegang tot een NETGEAR wachtw…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Voordelen van een online boekings 
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden voor…
·Hoe vind ik All IP en MAC -adressen op e…
·Hoe een IP naar een huis Trace 
·Hoe het opzetten van een IRC Client voor…
·Hoe worden beschermd tegen Internet Intr…
·Eigenschappen van een Qwest 2Wire 827 Wi…
·Hoe het opzetten van een VMware NIC Fail…
·Hoe het opzetten van DD - WRT Repeatermo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com