Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
De instellingen voor AT & T DSL voor draadloze routers
Een draadloze router deelt u een AT & T Internet Digital Subscriber Line -verbinding tussen verschillende computers in uw huis of bedrijf . Voordat u toegang tot het internet met het, echter , moet u eerst de router met instellingen die werken met het AT & T DSL- apparatuur te configureren . Sommige van de instellingen van de router inloggen op AT & T's netwerk met uw persoonlijke identificatiecode en wachtwoord ; andere instellingen bepalen de details van uw huis datanetwerk . Router en modem

De draadloze router creëert een persoonlijke data netwerk en fungeert als een brug tussen het en AT & T's DSL-netwerk . Het biedt ook een laag van beveiliging , genaamd een firewall , het beschermen van uw computer van buitenaf detectie door kwaadwillende gebruikers . De DSL-modem kan een apart stuk van apparatuur of het kan worden ingebouwd in de router . Het vertaalt data in elektrische signalen compatibel met AT & T's telefoonapparatuur . Als de router een standaard RJ - 11 modulaire telefoonaansluiting , het heeft een DSL-modem binnen. Als het de grotere Ethernet - style RJ - 45 -aansluiting , de router wordt aangesloten op de externe DSL-modem met een standaard Ethernet -kabel .
Toegang tot de instellingen

Uw router heeft een webinterface waarmee de instellingen te wijzigen . Totdat de router volledig is geconfigureerd , hebt u een Ethernet-kabel op de router aansluiten op uw computer . Start uw favoriete webbrowser en typ Internet Protocol- adres van de router in de adresbalk van de browser . Handleiding van de router specificeert dit adres, dat vergelijkbaar is met zijn De browser kan een dialoogvenster voor u in te typen ID en wachtwoord van de beheerder weer te geven " 192.168.1.1 . " ; De handleiding heeft deze informatie ook . Wanneer u succesvol bent ingelogd in de router , zal u een webformulier met instellingen van de router te zien .
Connection Type en Aanmeldinstellingen

Hoewel DSL lijkt te worden voortdurend aangesloten , de router inlogt periodiek door middel van een systeem genaamd Point - to-Point Protocol over Ethernet , het maakt gebruik van een speciale login -ID en wachtwoord dat bij uw AT & T DSL- account. U kunt een login -ID en wachtwoord in een e-mail of andere communicatie van AT & T als u zich voor de rekening hebben ontvangen . In de webpagina voor router-instellingen , selecteer PPPoE als type verbinding en voer uw account-id en wachtwoord .
Domeinnaam en Keep-Alive

Een andere instelling
, de domeinnaam , specificeert een AT & T-netwerk server waarop uw DSL-service verbindt . Dezelfde mededeling dat uw login -ID en wachtwoord hadden zal waarschijnlijk ook de domeinnaam . Het zal ofwel komen in de vorm van een IP-adres of een tekst naam zoals " att.net . " Je kunt ervoor kiezen om de router uitloggen na een periode van inactiviteit , of houd de DSL-verbinding continu gaan . Dit is een persoonlijke voorkeur , noch instelling heeft invloed op uw DSL- factuur . Als de router niet is aangesloten de hele tijd , de eerste keer dat u uw Internet gebruiken na het verbreekt , ervaart u een kleine vertraging . Aan de voormalige kiezen , selecteert u de instelling " Connect on Demand ' en voer een periode van 5 minuten . Anders selecteert u optie van de router " Levend te houden " en voer een tijd van 180 seconden .
Network Settings

U kunt de netwerkinstellingen van de router aanpassen als je wilt. Als je niet bekend bent met computer netwerken , houden gewoon de fabrieksinstellingen . Netwerkinstellingen omvatten Dynamic Host Configuration Protocol , die automatisch een IP -adres voor elke computer en mobiele apparaat in uw draadloze netwerk . De instellingen omvatten ook het IP-adres reeksen , die u helpen om conflicten te vermijden als uw organisatie beschikt over meerdere netwerken .
Security Settings

Hoewel de router instellingen hebben twee of drie pagina's gewijd om de configuratie draadloos , kunt u de fabrieksinstellingen te houden voor de meesten van hen . U zal echter moeten de naam van het netwerk in te stellen en te veranderen een paar beveiligingsinstellingen . De netwerknaam is de naam waarmee uw computer identificeert het draadloze netwerk , je kan buren met hun eigen netwerken hebben , dus kies een naam die niet zal conflicteren met anderen in uw omgeving . Om het netwerk privacy te behouden , vermijd de minder veilige " WEP " beveiligingsinstellingen en kies een van de " WPA " rassen , zoals " WPA - Personal , " zolang de draadloze stuurprogramma's op uw computer hen ondersteunen ook . Typ een wachtwoord in om het netwerk te beveiligen , moet u dit ook het aangaan van het draadloze netwerk driver van uw computer

.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe ADSL routers werken? 
·Instructies voor de D - Link A…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe naar Port - Forward Met ee…
·Hoe te achterhalen van de Pass…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een Hawking Hi - G…
·Het veranderen van kanalen op …
·How to Set Up een Netgear WGR6…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
Hoe de beveiliging instellingen verander…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe je draadloze instellingen wijzigen o…
  Netwerken Articles
·Hoe te herstellen Als Geplakt op een Pro…
·Link Management Protocol 
·Hoe te Toevoegen Error Pagina Omleiden n…
·Wat is de oorzaak van de Root File Syste…
·Bluetooth Vs . Duidelijke Technologie 
·Hoe de MTU van de router Configs 
·Laptop Eisen voor het web 
·IT Ramp Recovery Planning 
·Hoe maak je een statisch IP-adres verber…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com