Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te herstellen Als Geplakt op een Problemcar Install
Problemcar is een programma waarmee u de servers , desktops , laptops en apparatuur zoals point - of-sale apparaten of kassa's , geldautomaten en kiosken beheren . Het is een server die u toelaat om te controleren en eventuele bedreigingen die zich kunnen voordoen tijdens het netwerk loopt snel vast te stellen . Als u het bericht ' Waiting te initiëren verzamelen proces " en de Problemcar Console komt te zitten krijgen , vaak is de proxy- server of firewall op uw pc die niet zal laten de Problemcar Verzamel Dienst voor toegang tot het internet . Om te herstellen van deze , moet u uw pc-instellingen te wijzigen . Instructies
1

Ga naar het menu 'Start' , kies vervolgens "Configuratiescherm " om een nieuwe computer administrator account aanmaken op je computer . Dubbelklik op " Gebruikersaccounts . " Wanneer het venster " Gebruikersaccounts " opent , klik op " Gebruikersaccounts beheren . " Selecteer "Create New Account " en klik op het tekstvak ernaast , dan typt u een naam in voor het account . Klik op " Next . " Klik op " Computer Administrator " en selecteer vervolgens "Create Account ".

Klik 2 op het menu 'Start ' om de computer administrator account wilt inschakelen . Klik met de rechtermuisknop op "Computer ". Kies " beheren " van het menu drop-down . Er verschijnt een venster op het scherm met een linker-en rechterkant of paneel . Klik op " Lokale gebruikers en groepen " in het linkerpaneel . In het rechter paneel , klikt u dubbel op ' Gebruikers '. Klik op het tabblad " Algemeen " . Klik op het selectievakje naast ' Account is uitgeschakeld ' te un - check het en mogelijk de rekening .
3

Ga naar " Configuratiescherm " op het menu Start om in te loggen als beheerder account die u zojuist hebt gemaakt . Dubbelklik op ' Windows Firewall . " Klik op " Een programma via Windows Firewall . " Er verschijnt een dialoogvenster met de naam " Windows Firewall Settings" wordt weergegeven . Klik op het tabblad " Uitzonderingen " . Kijk voor " BES Verzamel service " in het " Programma of poort lijst " en klik erop om het te selecteren . Als u het niet vinden op de lijst , klik op de knop " Programma toevoegen " . Vind het programma van de " Programma toevoegen " lijst en selecteer het en klik op " OK . " Kijk naar de " Uitzonderingen " lijst om ervoor te zorgen dat de ' BES Verzamel service " is toegevoegd en een vinkje in het vakje ernaast . Als dit niet gebeurt , klikt u op het vakje om het toe te voegen aan de lijst van programma's die de firewall zal toelaten om toegang te krijgen tot het internet .
4

Ga naar het menu 'Start' . Selecteer ' Configuratiescherm'. Kies ' Systeembeheer '. Selecteer " Diensten . " In de " Services" lijst die verschijnt , dubbelklik op " BES Verzamel Dienst .
5

Selecteer de " Log On " tabblad in het " venster BES Verzamel service " . Verander de instellingen zodat de dienst houtblokken op als de beheerdersaccount gebruikersnaam die je net gemaakt . Klik op "OK".

Klik 6 op de " Problemcar Console " om de Gather Dienst programma opnieuw te starten . om dat de " Fixlet " sites controleren zijn het verzamelen , of de informatie wordt gedownload van de Problemcar website op uw computer , gaat u naar het menu 'Start' . Selecteer ' programma's . "Klik op " Problemcar Enterprise . "Select " BES Diagnostics Tool . "Voer de " Diagnostic Check " en volg de instructies op het scherm . de diagnostische controle zal u laten weten of de BES -server toegang tot het internet .

Previous: Next:
  Network Security
·Internet Cache Secrets 
·Wat is WPA2 -certificering? 
·Hoe u een proxy Versla 
·Hoe kan ik een Linksys beveili…
·Maximale sleutellengte voor Mi…
·Hoe te configureren van een dr…
·Hoe te wijzigen Checksum 
·Web Security : beste manieren …
·Hoe de Firewall Controleer op …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u Windows mappen 
·Hoe kan ik een Internet-verbinding Kies 
·Waar vind ik Proxy websites ? 
·Hoe te delen Mijn documenten Met een net…
·Hoe het opzetten van een Windows Print S…
·Openbare Vs . Private Network In Windows…
·Hoe te Vertalen tussen ongelijksoortige …
·Hoe kan ik een interne modem installeren…
·Secure Tunnel Informatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com