Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik een Internet-verbinding Kies
Het kiezen van een Internet-verbinding van vandaag is veel ingewikkelder dan het was toen het internet eerst uit kwam . Er waren slechts een paar aanbieders toen met dezelfde fundamentele snelheid. Nu heb je veel aanbieders met veel verschillende soorten snelheden en aansluitingen . Kijk naar de prijs van DSL , kabel en draadloos , en kies vervolgens een die geschikt is voor uw internetactiviteiten . Wat je nodig hebt
Computer
internet of zakelijke telefoonboek
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal wat verbindingssnelheid zal dienen uw doeleinden . Als het voor de familie en er zal online chat zijn, video's die worden bekeken en spelletjes worden gespeeld , dan wil je een veel hogere snelheid met DSL of kabel . Voor meer eenvoudige dingen , zoals het lezen van het nieuws en het luisteren naar muziek , dan is een lagere snelheid zal zijn prima .

Figuur 2 uit de prijsklasse die u wilt betalen . De meeste high - speed providers zullen een maandelijkse vergoeding voor onbeperkt gebruik . Sommige van de tragere aanbieders zal een lagere vergoeding in rekening , maar met grenzen aan hoeveel tijd kan worden besteed elke maand aangesloten op het internet .
3

Kies het soort verbinding u zover nodig als draadloze , telefoonlijn of kabel . Sommige gebieden hebben meer beperkte opties . Als u een laptop gebruikt of meerdere computers in het huis dat zal worden verbinding met het internet , zult u waarschijnlijk willen een draadloze verbinding .
4

Zoek een provider als je eenmaal weet wat je zoekt . Veel communicatie -en kabelbedrijven bieden een internetservice. Als je besluit om te gaan met een lagere snelheid , zijn er vele grote en kleine bedrijven om uit te kiezen . Winkel online bij de bibliotheek of iemand anders huis , of gebruik maken van de zakelijke pagina's van het telefoonboek .
5

Vergelijk de opstartkosten . Het kopen van de router of andere noodzakelijke apparatuur zelf kunnen de kosten omlaag te brengen . Als de concurrentie is hoog , vele malen kunt u alles aangesloten en gestart voor gratis .
6

Gebruik het internet zo veel als je kunt de eerste maand na de haak om te controleren of alles goed werkt en dat je de juiste snelheid hebt gekocht. Houd het bedrijf onmiddellijk als iets niet werkt of als u wilt de snelheid te veranderen . Meestal zullen ze samen met u als ze denken dat ze zullen je verliest .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is een Domain Name System …
·Hoe te Smiley Iconen Neem Face…
·Mijn ISP Veranderd Van 5 tot 1…
·Informatie over Cyber ​​Crime 
·Hoe te versturen Mijn Facebook…
·TCP /IP Vs . Named Pipes 
·Waarom houd ik krijgen doorges…
·Hoe kan ik een laptop installe…
·Hoe te komen met een Portfolio…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je draadloos internet Verbeter 
·Verizon KPC680 Vs . Verizon V740 
·Hoe het opzetten van een Ad - Hoc netwer…
·Hoe kan ik een netwerkprinter toevoegen …
·Hoe maak je een opdracht moet uitvoeren …
·Hoe een Powerline Adapter Works 
·CAT5e Vs . RJ45 
·Lijst van Belkin Frequenties 
·Hoe te Connect Wired Wireless 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com