Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Verizon KPC680 Vs . Verizon V740
Een express card zijn apparaten kun je slot in een laptop of een mobiele telefoon en toegang tot breedband internet . Ook wel aangeduid als lucht- kaarten of draadloze kaarten , worden ze veel gebruikt door zakelijke reizigers en werkende professionals om online te krijgen tijdens het rijden . Kyocera KPC680 en Novatel V740 zijn twee soorten Express-kaarten die het mogelijk maken Verizon abonnees toegang tot high - speed mobiele internetdiensten op elke plaats die binnen de straal van het digitale signaal Specificaties van de telecom provider

KPC680 en V740 hebben een ingebouwde EVDO , of evolutie gegevens geoptimaliseerd , breedbandmodem en gebruiken CDMA , of code division multiple access , radiosignaal om data te verzenden . De bandbreedte frequentie , of de snelheid van data -overdracht , varieert tussen de 850 en 1900 MHz voor KPC680 express card , en tussen de 800 en 1900 MHz voor de V740 . De twee kaarten , wanneer binnen het bereik , kan verbinding maken met Verizon's snellere breedband toegang tot het netwerk " Toer A " bij snelheden tot 1.4 Mbps of ze kunnen ook verbinding maken met de tragere en ouder nationaal netwerktoegang " Toer 0 , " die over het algemeen is drie keer sneller dan een inbelverbinding . Beide kaarten zijn compatibel met VPN , of virtual private network , connecties .
Eigenschappen

De V740 -model is 3,5 centimeter in lengte , 1,5 cm in de breedte en 0,7 inch " dik en weegt 1,6 gram . KPC680 , daarentegen , is iets breder en lichter . Hij weegt 1,3 gram en de afmetingen zijn 4,5 x 1,3 x 0,6 cm . Beide kaarten bieden een basisontwerp dat bestaat uit een express card base , antenne basis en een flip - up antenne . De kaarten bieden ook aansluitingen aan te sluiten in twee extra antennes die kunnen worden gekocht tegen een extra prijs . Echter , op het gebied van zwakker signaal , KPC680 heeft meer kans om sterker receptie en hogere upload te bieden en download snelheden dan V740 . Verder , KPC680 biedt een interface , waarmee de gebruiker aan e-mailberichten verzenden en ontvangen zonder de webbrowser .
Opstellingsvoorwaarden

Like openen de meeste andere Verizon draadloze kaarten , KPC680 en V740 run op VZAccess Manager software Verizon's . Ze ondersteunen Windows XP en Vista laptops , en ook compatibel zijn om te werken op Mac OS 10.4 en 10.5 . Terwijl de V740 past in een 34 - slot behuizing beschikbaar in de nieuwste laptops , de KC680 past 34 - slot nieuwer en 54 - sleuf oudere modellen van laptops .
Prijzen

noch modellen van express kaarten waren beschikbaar voor aankoop op de Verizon Wireless website , ten tijde van deze publicatie . U kunt echter nog steeds te kopen tegen bepaalde toegestane online verkopers . De kaarten kunnen worden gekocht voor ongeveer $ 25 per stuk . Verizon , de dienstverlener , biedt meestal twee verschillende plannen op een twee - jaar -service contract : $ 59,99 per maand voor 5 GB data -overdracht en $ 39,99 per maand voor 50MB . U kunt ook Verizon mobiele internetdiensten gebruiken op een maand - tot-maand basis, zonder een service contract . Echter , hebben ze de neiging een stuk duurder te zijn .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een PC Bluetooth E…
·Hoe te installeren Qwest Wirel…
·Hoe maak je een PC besturing v…
·Hoe te Schakel draadloze mogel…
·Hoe kan ik Verlaag de Wachttij…
·Hoe maak je een WiFi Panel Ant…
·Hoe je printers delen over WAN…
·MacBook SSID niet uitzendt 
·Hoe een Ad Hoc netwerk met Thi…
  Related Articles
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe kan ik een Linksys router configurer…
Hoe Hook Up een draadloze router aan Ver…
Hoe Hook Up Verizon Broadband een Router…
Hoe te openen Mijn NAT op een Verizon Ac…
Hoe Hook Up een Verizon Wireless Router …
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe Hook Up een draadloze router om een …
Hoe het opzetten van een WiFi- Spot Met …
  Netwerken Articles
·Hoe Re - Hook Up een D - Link 
·Hoe te verbinden de Sciphone i9 naar Mic…
·Overschakelen van een router om VLAN 
·Hoe te CentOS gebruiken om Set Up SVN en…
·Hoe je twee laptops Link naar informatie…
·Hoe maak je een Two Wire 2701 Router Met…
·Hoe u een Philips RJ45 Wall Mount Ethern…
·Wireless Transport Layer Security -proto…
·Toegang krijgen tot de Point Range Exten…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com