Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik een Linksys router configureren om een 2Wire Verizon Router
Verizon biedt een aantal verschillende breedband pakketten voor thuis , op school of op kantoor . Veel van hun installaties komen ook met apparatuur, waaronder 2Wire routers . De meeste van de 2Wire routers worden geleverd met ingebouwde draadloze . Als u een onderste uiteinde router die niet draadloos ingebouwd , zoals de 2Wire 2071 heeft, moet u een aparte draadloze router , zoals een gemaakt door Linksys te kopen . Wat je nodig hebt
2Wire Verizon Router
internetverbinding
Linksys Router ( en inclusief materiaal ) op de computer of laptop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel de Linksys router op in de buurt van de 2Wire router . Laat ongeveer een centimeter aan elke kant voor ventilatie . De Linksys vereist ook een stopcontact voor de bediening . Steek de elektrische adapter in het stopcontact en het andere uiteinde in uw Linksys . Niet de macht het op nog . Kopen van 2

Koppel uw computer vanaf de 2Wire router . Schakel de 2Wire router . Indien aangesloten via Ethernet , koppelt u de kabel los van de achterkant van de computer en het andere uiteinde van de 2Wire . Als deze is aangesloten via USB , moet u een " Safe Disconnect" te doen voordat u de USB-kabel .
3

Sluit de Linksys aan de 2Wire . Steek het ene uiteinde van een Ethernet -kabel aan op de Ethernet- poort aan de achterkant van de 2Wire . Dit is meestal geel gekleurd op de meeste 2Wire modellen . Steek het andere uiteinde in de " WAN" poort van de Linksys .

Schakel de 2Wire 4 en laat het aansluit op uw Verizon provider . Het groene lampje op de voorzijde van de router brandt continu groen wanneer het op en verbonden .

Schakel de Linksys router 5 . Laat het aan te sluiten op de 2Wire . Wees niet ongerust als de " WAN " lampje niet draaien op nog , is er nog enige configuratie nodig .
6

Sluit een computer of laptop met een van de LAN- poorten op de achterkant van de Linksys met een Ethernet-kabel . Deze bevinden zich naast de WAN-poort die u in stap 3 aangesloten .
7

Open een webbrowser en navigeer naar het adres http://192.168.1.1 . Dit is het standaard adres voor Linksys -routers . Inloggen met de gebruikersnaam " admin " en het wachtwoord " password " ( zonder aanhalingstekens ) . U kunt dit wachtwoord en gebruikersnaam in je gebruikershandleiding vinden .

Klik 8 op de ' Internet Wizard ' om uw router te configureren . Mogelijk wordt u gevraagd om uw Verizon gebruikersnaam en wachtwoord , dus zorg ervoor dat je deze handige . Klik op ' OK ' als u klaar bent .
9

Klik op " Wireless Configuration" in het hoofdmenu . Hier kunt u de netwerk-SSID ( netwerknaam ) en het wachtwoord van uw router . Als je niet kunt denken aan een wachtwoord , kan de router te genereren voor je. Sluit het menu " Wireless Configuration " als u klaar bent en uitloggen van de Linksys .

Test 10 uw draadloze netwerk met een draadloos apparaat . U moet de netwerknaam en het wachtwoord in te voeren vanaf stap 9 als daarom wordt gevraagd .

Previous: Next:
  draadloze routers
·How to Set Up een Windstream m…
·Hoe te WRT54GS Put in client-m…
·How to Set Up Wireless Router …
·Hoe je WAN Ping op een Linksys…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe kan ik een adres te config…
·Hoe maak je een AirPort Extrem…
·Laag signaal Problemen met Net…
·Hoe Hook Up een NetGear Wirele…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·OS fingerprinting technieken 
·VoIP Transport Protocol 
·Powerline Ethernet probleemoplossing 
·Hoe de Term Internet Protocol Leg 
·Zwakheden & Sterke punten van VoIP 
·Waarom zou ik een proxy server ? 
·How to Set Up een Belkin N F5D8236 - 4 W…
·Hoe een Autograph Authentication Company…
·Hoe uw DirecTV DVR netwerk voor OnDemand…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com