Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Powerline Ethernet probleemoplossing
Een Ethernet Powerline is een netwerkapparaat waarmee u de elektrische bedrading in uw huis om twee of meer computers te gebruiken . Ethernet powerline adapters zijn een gemakkelijk alternatief voor het netwerken van computers in situaties waar een draadloze of bedrade netwerk is duur , lastig of onmogelijk . Elk pakket komt over het algemeen met twee adapters die stekker in de muur en een standaard RJ - 45 Ethernet- kabel die het apparaat wordt aangesloten op de RJ - 45 -poort op de computer . Geen speciale software nodig . Wat je
Need CAT - 5 Ethernet RJ - 45 -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1 Controleer uw Ethernet-kabels .

Controleer of de Ethernet Powerline correct is geconfigureerd . Elk van de eenheden moeten rechtstreeks worden aangesloten op een stopcontact , en niet op een verlengsnoer , overspanningsbeveiliging of ononderbroken stroomvoorziening ( UPS ) . Controleer of de Ethernet-kabels goed zijn aangesloten op de beide uiteinden van de adapter , en in de computer en de router . Als een van de clips worden gebroken op de Ethernet-kabels , moeten ze worden vervangen . Kopen van 2 Geen software vereist .

Kijk naar de lampjes op beide powerline units om te bevestigen dat ze werken . Verschillende modellen hebben enigszins verschillende soorten verlichting , maar in de meeste gevallen zijn er drie lichten , power , verbinding en Ethernet . Het lampje geeft aan A /C macht , de verbinding licht bevestigt dat beide apparaten elkaar kunnen zien , en het Ethernet- lampje geeft aan dat er dataverkeer tussen de twee eenheden .
3 De RJ - 45 aansluitingen zijn aan de achterzijde van een router .

Controleer de router om ervoor te zorgen dat de powerline apparaat is aangesloten op een van de genummerde LAN- poorten op de achterkant van het toestel , en dat het licht van de router geeft aan dat er een knooppunt verbonden . Zorg er ook voor dat andere computers in het netwerk toegang tot het internet , printers en /of file servers . Indien niet , herstart de modem ( DSL of kabel ) en probeer opnieuw verbinding te maken .
4

Sluit een tweede computer om de powerline -eenheid om het probleem te bevestigen is niet iets te maken met het vermogen van de computer om netwerk goed . Als je een tweede set van Ethernet powerline adapters , probeer het omwisselen van de eenheden om te zien of een van hen is niet- functioneel .
5 van uw computernetwerk jack .

Open netwerkinstellingen van uw computer om ervoor te zorgen dat het in staat om met succes te sluiten op een Ethernet-netwerk . In Windows , opent u het "Configuratiescherm" onder " Start" en dubbelklik op " Netwerkverbindingen " om uw instellingen te bekijken en te bewerken . Op een Mac , open " System Preferences " in de map Programma's en selecteer " Network ". Klik op de knop " Geavanceerd " om uw instellingen te zien . Als u werkt met OS X.4 of eerder , klikt u op het tabblad " AppleTalk " om te bevestigen dat AppleTalk is ingeschakeld .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·De IEEE-standaard voor Etherne…
·Hoe je Ethernet -kabel Bedradi…
·Gids voor Ethernet Networking …
·Hoe Hook Up een Ethernet -kaar…
·Ethernet Hub Vs . Router 
·Hoe te Ethernet Controller Dri…
·Hoe maak je een Ethernet -adap…
·Heeft een Ethernet Switch Work…
  Related Articles
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Vista AirPort Express Problemen oplossen…
Hoe te Netflix gebruiken met een LG BD30…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Problemen met een draadloze Belkin deskt…
Linksys Wireless Network Problemen oplos…
Wireless Networking Adapter Problemen op…
Atheros AR5007 Wireless Network Adapter …
Problemen met een Compaq Presario F730 W…
  Netwerken Articles
·Git SSH Protocollen 
·Hoe Hook Up naar een printer op een ande…
·Hoe het opzetten van een Linksys SRX200 …
·Hoe maak ik een eenvoudige CAT5 kabel Pa…
·Hoe te corrigeren van een algemene naam …
·Hoe kan ik POE configureren in Cisco 296…
·Wat is Binary protocol ? 
·Hoe te verbinden van een PS3 naar een la…
·Hoe kan ik een LAN Card converteren naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com