Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Linksys Wireless Network Problemen oplossen
Draadloze routers zijn de stille strijders van uw internet-netwerk . Rustig werken in een kast , een draadloze router is uit het oog, uit het hart tot je verbinding verliezen. Als u eigenaar bent van een Linksys router , zijn er verschillende manieren om het oplossen van problemen en repareren van je problemen met draadloze gegevensoverdracht . Connectiviteit

Controleer de fysieke verbinding op uw draadloze router voor het doen van verdere stappen voor probleemoplossing . Zorg ervoor dat het toestel stroom krijgt en dat de Ethernet- kabels goed op uw WAN /LAN-poorten zijn aangesloten . Controleer of de statuslampjes geven een netwerk worden verlicht op de router . Probeer een andere ethernetkabel om ervoor te zorgen dat degene die u gebruikt niet wordt beschadigd . Als je gewoon het opzetten van uw router ervoor zorgen dat u de juiste kabel door het controleren van uw router handleiding . Sluit uw computer aan op de Ethernet -kabel leveren van de verbinding met de draadloze router om te controleren dat u een Internet -signaal .

Sluit uw Ethernet- kabel aan op de Linksys router en kijk of de Wireless - G of Wireless - B licht is vast of flikkeren . Als het uw router krijgt nu een signaal . Als het niet te proberen het uitschakelen van de router gedurende 30 seconden start .
Setup en Firmware

Als u niet krijgen van een goede connectiviteit , sluit uw Linksys router om uw computer en start de basisinstellingen . Typ het IP -adres 192.168.1.1 in een Internet browser zoals Mozilla Firefox , Safari of Explorer . U zult aan de Linksys installatiewizard worden gebracht . Typ het wachtwoord van de router . Admin , wachtwoord : admin Als u uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord niet hebt gedaan dan zal de standaard die wordt afgedrukt op de onderkant van de router , meestal gebruikersnaam zijn. Controleer of de draadloze instelling is ingeschakeld op de router in het hoofdmenu en dat draadloze netwerk is ingesteld op gemengd . Als deze instellingen juist zijn u kan nodig zijn om de laatste firmware te downloaden voor de router uit de Linksys website .
Transmissie Problemen

Als alle instellingen juist zijn en de nieuwste firmware wordt gedownload , probeer het veranderen van de kanalen op de router . Sluit uw router aan op uw computer en open uw webbrowser . Typ in 192.168.1.1 en voer het wachtwoord in . Klik op het tabblad draadloze van het hoofdmenu . Klik op het drop down lijst van opties in de sectie kanaal van het menu . Gebruik kanaal 1 , 6 of 11 . Deze signalen voorkomen overlappende die storingen kunnen veroorzaken in uw signaal . Sla de instellingen test dan het signaal . Als het signaal slechter te proberen een ander kanaal .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je inschakelen van ee…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe maak je een Wi-Fi interne …
·Hoe kan ik een Long Range Wire…
·Sony Vaio & Wireless probleemo…
·Wireless Bridge Vs . Repeater 
·Hoe te delen internet via de d…
·Hoe je Bluetooth op de Lenovo …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een directionele antenne voo…
·Hoe maak je een Security - enabled Wirel…
·Hoe kan ik Vervang My Time Warner Cable …
·Hoe kan ik een Linksys WCG200 Configure 
·Hoe je berichten versturen via het inter…
·Hoe je het pad Start Toward MCSE certifi…
·Gemeenschappelijke VoIP Poorten 
·Hoe maak je een PHP Point of Sale Pas 
·Hoe kan ik een Mac -computer Lab voor K …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com