Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Laag signaal Problemen met Netgear N600
De maximale bandbreedte die u kunt bereiken via een Wi - Fi-verbinding met uw Netgear N600 router af naarmate de signaalsterkte wordt armer . Interferentie van draadloze apparaten en objecten rondom uw huis kan uw draadloze verbinding van signaalsterkte beroven , het verlagen van de snelheid en betrouwbaarheid . Echter, er zijn stappen die u kunt nemen om uw signaalsterkte te verhogen en te voorkomen dat hinderlijke onderbrekingen . Router Locatie

Je mag niet de N600 hebben geplaatst in de ideale locatie voor de beste signaalsterkte in uw hele huis . Netgear beveelt het installeren van de N600 weg van obstakels en op een centrale locatie , waardoor het zo dicht mogelijk bij de computers die verbinding maken met het. Netgear adviseert tegen het plaatsen van de N600 op de vloer en stelt het maximaliseren van de afstand tussen haar en andere elektrische apparaten , die kunnen interfereren met de uitzendingen van de router . Signaalsterkte kan ook slecht zijn als de N600 zendt door metaal en water .
Router Band

De N600 is een dual - band router die uitzendt op de 2,4 GHz -en 5GHz -frequenties tegelijkertijd . Veel home-elektronica , zoals draadloze telefoons zenden ook op 2,4 GHz , het creëren van potentiële storingsbronnen . Als je veel andere draadloze apparaten in uw huis , het omschakelen naar de 5GHz -netwerk kan je signaal probleem te verlichten . De N600 heeft twee draadloze netwerken tegelijk , de standaardnaam voor het 5 GHz netwerk Het nadeel van de 5 GHz band is dat , hoewel het minder storing hebben , zijn maximale bereik is dan die van de " NETGEAR - 5G . " 2,4 GHz-band .
Wireless Channel

het is mogelijk om het kanaal de N600 uitzendingen over veranderen zonder haar uitzendfrequentie . Deze functie kan handig zijn als u woont in de buurt van anderen die ook eigenaar zijn van 2,4 GHz en 5 GHz draadloze routers . Nutsbedrijven zoals inSSIDer toelaten om te scannen op nabijgelegen draadloze routers en te zien welke kanalen ze uitgezonden op . Dit kan u helpen een kanaal dat vrij is van interferentie te selecteren . U kunt een nieuw kanaal uit de administratieve front - end te selecteren . Open een webbrowser en typ " routerlogin.com " in de adresbalk . Als u een aangepaste wachtwoord voor de N600 niet hebt geselecteerd , voert u de gebruikersnaam " admin " en het wachtwoord " password . " Toegang tot de " Wireless Settings " gebied om de uitzending kanaal te veranderen .
< br SSID

Uw N600 uitzendingen twee service Set Identifiers > standaard : een voor de 2,4 GHz -netwerk en een andere voor de 5GHz -netwerk . Als de N600 van SSID broadcast is ingeschakeld , kan de omgeving computers periodiek te scannen op netwerk- signalen , lokaliseren SSID van je router en bevragen hen om hun eigenschappen te bepalen . Dit vindt plaats elke keer dat een computer scant voor nabijgelegen routers , het verhogen van lokale netwerkverkeer en potentieel genereren interferentie . Het inactiveren van SSID broadcast kan interferentie te verminderen en het verbeteren van uw signaalsterkte .

Previous: Next:
  draadloze routers
·How to Set Up Wireless Router …
·Hoe installeer ik een draadloz…
·Hoe de WP Key Setup voor NetGe…
·Linksys Wireless - G Met Speed…
·HughesNet Breedband Internet R…
·How to Set Up Draadloos intern…
·Hoe kan ik Problemen Gratis dr…
·G Vs . B Routers 
·Hoe maak je verbinding met een…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe om WiFi Signal Boost 
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Linksys Wireless Adapter problemen 
Netgear DG834GT Wireless Problemen 
Netgear WGR614 Installatie Problemen 
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Linksys Problemen met Vista 
  Netwerken Articles
·Specificaties voor Ethernet-kabels 
·Hoe te verbinden Ethernet op de IBM Apti…
·Hoe je je MSN adres Hernoem 
·De beste Landelijk Internet-opties 
·Hoe te verbinden van een laptop met een …
·Hoe kan ik een Internet signaal van een …
·Manier om draadloze signaal voor PC Rece…
·Hoe je WHS Toegang Zonder Aanmelden bij …
·Ik kan geen e-mail versturen naar Comcas…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com